oboje imaju bogate karijere

Ljubavna veza slavnog glumačkog para već je godinama ispod radara tabloida, a evo zašto smatraju da nisu nikome zanimljivi

Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) +1 Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Galerija

Daniel Radcliffe i Erin Darke zajedno su već osam godina, a slavni par ističe kako su medijima vjerojatno dosadni jer su "normalni".

Slavni Harry Potter, Daniel Radcliffe i njegova djevojka Erin Darke zajedno su već osam godina, a iako se par ne skriva od medija, paše im što je njihova veza već dugo vremena ispod radara tabloida. Darke, inače i sama glumica u brojnim filmovima i serijama, ispričala je prije dvije godine u intervjuu kako joj je jasno da su ona i Daniel medijima dosadni, a to pripisuje njihovoj "normalnosti".

Pogledaj i ovo Daniel Radcliffe Ovo je potvrda nagađanja? Omiljeni Harry Potter zaprepastio obožavatelje svojim izgledom, ovakvoj transformaciji se nitko bome nije nadao!

"Manjak interesa za našu vezu je nama odličan. Oko 90 posto naših paparazzo fotki su one na kojima kupujemo kavu ili odlazimo u trgovinu", rekla je jednom prilikom. Par je u stabilnoj vezi već dugo, a nekoliko su puta rekli kako ih u svemu spašava činjenica da su prvenstveno prijatelji i sve u čemu uživaju, rade zajedno.

Iako se miješanje poslovnog i privatnog čini naizgled put u propast, ovaj par dokazuje upravo suprotno. Posao ih je i spojio, a upoznali su se na zajedničkom setu 2013. godine. Radcliffe je priznao da ga je Erin privukla istog trenutka kada ju je ugledao. "Nisam glumio. Čim smo stali pred kamere, moj lik se trebao nasmijati njezinoj šali, a ja sam to napravio iskreno, kao Daniel, ne glumac", komentirao je jednom prilikom.

"Povezala nas je i ljubav prema onome što radimo. Zaista je posebno kada upoznaš nekoga tko o poslu razmišlja upravo onako kao i ti. Podržavamo se međusobno i jako nam je lijepo zajedno", rekla je Darke u intervjuu prije dvije godine. Radcliffe je rekao kako su on i Erin najbolji prijatelji, a to je ono što je oduvijek htio od osobe s kojom je u vezi.

Iako cijelo vrijeme rade na projektima zbog kojih su udaljeni i po nekoliko tisuća kilometara, ništa im ne predstavlja problem. Održavaju svoju vezu i na daljinu, a nekoliko puta su istaknuli kako su oboje zahvalni na tome što su se povezali jer su im životi puno bogatiji otkako su zajedno.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rowan Atkinson (Foto: Getty) Rowan Atkinson (Foto: Getty) Rowan Atkinson i Sunetra Sastry (Foto: Getty) Rowan Atkinson (Foto: Getty Images) +2 Rowan Atkinson (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Mr. Bean bio je u dugom braku sve dok u javnost nije isplivao skandal, a mnogi se iznenade kad vide u kakvu mu je ljepoticu izrasla kći

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene