samozatajan par

Trebalo je proći 16 godina da se upuste u ljubavnu vezu, a sve su iznenadili vjenčanjem i rođenjem kćerkice čije ime kriju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Daniel Craig i Rachel Weisz poznaju se još od 1994. kada su surađivali na predstavi, a njihov susret iz 2010. na filmskom setu je rezultirao brakom i rođenjem kćerkice.

Daniel Craig (53) prije nekoliko dana je stigao u Beograd zbog snimanja nastavka filma "Nož u leđa", a mnogima je bilo žao što s njim nije stigla i supruga Rachel Weisz (51). 

Pogledaj i ovo Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) Zagonetan par Zaljubili su se tek 16 godina nakon prvog susreta, a danas slove kao jedan od najtajanstvenijih parova

Glumac, koji je poznat po ulozi Jamesa Bonda, iznenadio je javnost kada je u tajnosti oženio svoju kolegicu. Par je bio tajnovit o svojoj vezi, a njihovo poznanstvo seže u dane kada još nisu bili slavni. 

Daniel i Rachel su se upoznali 1994. kada su zajedno glumili u predstavi "Les Grandes Horizontales" u kazališnoj trupi National Theatre Rehearsal Studio u Londonu. Na njihovu suradnju se svojedobno osvrnuo kritičar Rupert Christiansen. 

"Naravno, nijedno od njih tada nije bio poznat pa je njihov prvi susret ostao nezabilježen. Radnja ih je stavila u puno ljubavnih klinčeva i bilo je puno glumljene seksualnosti i ukusne golotinje", ispričao je Christiansen. 

Njihovi poslovni i privatni putevi su se razišli i Rachel je ljubila filmskog redatelja Darrena Aronofskyja (52) s kojim je dobila sina Henryja (15). Daniel je 1994. okončao brak s glumicom Fionom Loudon s kojom ima kćer Ellu (29) koja se baš kao i njezini roditelji bave glumom. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Daniel Craig Celebrity Miljenik žena stigao u naše susjedstvo bez ikakve pompe i osiguranja u pratnji, a poveo je i svoju kćer

Putevi Craiga i Weisz su ukrstili ponovno 2010. kada su dobili ulogu bračnog para u psihološkom trileru "Kuća snova" koji je izašao godinu dana kasnije. Upravo u to vrijeme je završila Rachelina devetogodišnja veza s Darrenom, a Daniel je prekinuo zaruke s filmskom producenticom Satsuki Mitchell (42). 

Razlog okončanja njihovih prethodnih ljubavi je bilo to što se između njih razvilo nešto više od profesialnog odnosa. Vjenčali su se u lipnju 2011. na tajnoj ceremoniji u New Yorku i priredili iznenađenje javnosti. 

Rachel je svojedobno progovorila je li iskusila ljubav na prvi pogled na setu s Danielom. "Zaista nije bilo tako. Bili smo prijatelji godinama", rekla je glumica. 

Kako su pisali američki mediji, Weisz se prije nego što se zaljubila u Craiga nije htjela ni udati i zato je bila devet godina u vezi s Aronofskyjem te ju nisu okrunili brakom. No upravo je miljenik žena promijenio njezino mišljenje pa su otišli brzo pred oltar nakon njihovog ponovnog susreta. 

"Nikad nisam mislila da ću se udati. To nije bila moja ambicija. Bilo je suprotno od toga. Nisam se nikad mogla poistovjetiti s romantičnim komedijama, a brak se čini kao da je njihova cijela poanta. I onda se samo dogodilo, srećom u puno zrelijem trenutku mog života", priznala je Rachel. 

"Nosim svoj prsten s ponosom. Zauzeta sam. Jako sam sretna u braku, jako, jako sretna. Volim biti gospođa Craig. Ja sam gospođa Craig na mojim dokumentima", dodala je. 

Mnogi smatraju da je tajna skladnog odnosa Daniela i Rachel njihova tajnovitost s povremenim izljevima nježnosti glumice. Spadaju u najtajanstvenije parove u Hollywoodu, a Weisz je objasnila zašto vole držati svoj život privatnim. 

"On je jednostavno previše slavan. Bila bi izdaja da govorim o njemu. Moraš štititi svoj brak. Jedno od najvećih zadovoljstava je kad si odrastao da ne moraš dijeliti ništa", ispričala je glumica. 

Par je skoro uspio sakriti i rođenje svoje kćeri u rujnu 2018. čije ime nisu htjeli objaviti. No Danielova kći Ella je na Božić prošle godine stavila fotografiju kuće od medenjaka na Instagram. Na njoj su se nalazili imena svih članova obitelji, a jedino nepoznato je bilo Grace pa je javnost zaključila da je to ime djeteta od Craiga i Weisz. 

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) +3 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Celebrity Indiana Jones stigao u Hrvatsku s 22 godine mlađom glumicom i njihovim sinom, pokušali su se sakriti, no nisu uspjeli izbjeći fotografe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene