prava filmska priča

Upoznala je ljubav svog života kada je bila udana za drugog, a nikada nije skrivala koja je tajna njihova dugog braka

Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Afp 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Getty Images) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford (Foto: Instagram) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) +3 Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Galerija

Cindy Crawford i Rande Gerber jedan su od najstabilnijih poznatih parova, a upoznali su se dok su oboje bili u vezama s drugim ljudima.

Jedna od najslavnijih i najuspješnijih manekenki svih vremena Cindy Crawford redovito je omiljena meta fotografa gdje god da se pojavi, a ništa drugačije nije bilo ni prije nekoliko dana. Cindy je sa suprugom Randeom Gerberom odlazila s večere u Los Angelesu kada su ih paparazzi fotkali, a slavni par nije se obazirao na pažnju, na koju su posljednjih godina itekako navikli.

Pogledaj i ovo Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Zar već? Zaljubljeni kao i prvog dana: Jedna od naljepših žena svijeta i suprug proslavili 21. godišnjicu braka

Manekenka je svog supruga upoznala na jednom vjenčanju i odmah su se sprijateljili. Gerber je u to vrijeme također povremeno radio kao model, no kasnije se prebacio na poduzetništvo na koje se i usredotočio.

Oboje su bili u vezama u vrijeme kada su se upoznali. Zapravo, Cindy je tada bila čak i u braku s Richardom Gereom, no razveli su se nedugo zatim. Crawford je kasnije pričala kako joj prvi brak nije uspio jer se udala premlada, no šuškalo se i kako bi Rande mogao biti uzrok njihovih nevolja. "Ni Rande ni ja nismo planirali uoznati nekoga u tom trenutku života. On je imao djevojku, a ja sam bila udana", rekla je godinama kasnije u jednom intervjuu. Nisu se spetljali sve dok oboje nisu bili solo.

Sve dok nisu započeli romantičnu vezu dobro su se upoznali i prije svega su bili prijatelji, a Cindy kaže kako je upravo to recept za sretan brak. Vjenčali su se na Bahamima 29. svibnja 1998. godine, a manekenka je pred oltar stigla bosa na plaži. Oboje su opisali kako im je vjenčanje bilo predivno i ležerno, a nisu radili preveliku buku oko svega.

U braku su dobili dvoje djece, Kaiju i Presleyja, a oboje su krenuli majčinim stopama te se bave manekenstvom. Njihova djeca nerijetko ističu kako kod kuće imaju podršku u svemu, a njihov skladan brak danas je inspiracija mnogima. SLavni par je tijekom godina izgradio i impresivno obiteljsko blago, a od nekretnina imaju kuće u Miamiju, Malibuu, Beverly Hillsu i Torontu.

Tijekom godina nerijetko su bili i meta tabloida te se nekoliko puta spekuliralo o njihovu razvodu. Ipak, sve je ostalo samo na šuškanjima, a Cindy i Rande svakim novim istupom u javnost dokazuju da se vole kao prvoga dana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene