Caeleb Dressel i Meghan Haila upoznali su se u srednjoj školi i u vezi su od 2013., a vjenčali su se u veljači, dan prije Valentinova.

Galerija


Plivač Caeleb Dressel (24) osvojio je dvije zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju i nazivaju ga nasljednikom Michaela Phelpsa, a njegova je najveća podrška supruga Meghan Haila (25). 

Caeleb je odnio odličje u plivanju slobodnim stilom na 100 metara i u štafeti sa svojim kolegama iz američkog tima, a još ga očekuje nekoliko utrka. To je još jedan veliki rezultat za plivača koji je u srpnju 2019. ostvario svjetski rekord na 100 metara leptirovim stilom i srušio Phelpsov.

Osim što je uspješan u plivanju, dobro mu ide i u privatnom životu. 

U studenom 2019. zaprosio je Meghan, s kojom je u vezi od srednje škole, odnosno osam godina. Dok su bili tinejdžeri, plivali su za isti klub i ona je trenirala s njegovom starijom sestrom Kaitlyn. 

Par je morao odgoditi svoje vjenčanje zbog pandemije koronavirusa, no to su vrijeme iskoristili za planiranje detalja. Sudbonosno da izgovorili su u veljači, dan prije Valentinova.

"Najbolji dan u mom životu", napisao je plivač uz fotografije s vjenčanja koje se održalo na Floridi. 

Pandemiju koronavirusa iskoristili su i kako bi pronašli savršen dom za sebe, a Haila je stekla i diplomu iz psihologije i socijalnog rada. 

Meghan se često može vidjeti kako navija za svog dragog na tribinama, a bila je prisutna i kad se kvalificirao za Olimpijske igre u Tokiju. Svojedobno je progovorila o teškim trenucima kroz koje je njihov odnos prolazio zbog razdvojenosti s obzirom na to da Caeleb mora puno vremena provoditi na treninzima. 

"Nije uvijek lako, no čvrsto vjerujem da ako želiš provesti vrijeme s nekime, stvoriš vrijeme. Oboje stvorimo vrijeme jedno za drugo kad god možemo i uspjeli smo u tome dok smo živjeli svatko na drugom kraju države. Mislim da nas je to što smo se morali nositi s udaljenošću učinilo jačim kao par", ispričala je 2016. 

Upravo je te godine Dressel osvojio dvije zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju. 

Ecija Ivušić blista na seksi fotkama bez filtera koje je okinuo njezin dragi od kojeg se ne odvaja: "Ovo vam se zove ljubav"

Nogometaš se javno ispričao supruzi za tko zna koji preljub po redu, a dok se on sramoti, ona je našla način za utjehu