Ljubav kao iz bajke

Prošla je strašnu operaciju i amputacije, a danas živi ljubavnu priču drugačiju od ostalih i svima je inspiracija!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubavna priča Aimee Mullins i Ruperta Frienda jedna je od najljepših koju Hollywood u svojoj povijesti pamti.

Ljubavna priča holivudskog glumca 39-godišnjeg Ruperta Frienda i njegove supruge 46-godišnje Aimee Mullins može poslužiti kao nadahnuće najljepšim romantičnim filmovima, ali i inspiracija u svakodnevnom životu jer mnogi bi se mogli i trebali ugledati baš na njih.

Sretan par u vezi je bio tek godinu dana nakon što su se 2014. godine odlučili zaručiti, a vjenčali su se u svibnju 2016. godine na intimnoj ceremoniji i od tada žive svoju ljubavnu bajku.

No Aimeein život nekada je bio sve samo ne bajka. Naime, Aimee je od rođenja imala velikih zdravstvenih problema nakon što je rođena bez lisne kosti, a njezino je stanje zahtjevalo amputaciju obje potkoljenice. Liječnici njezinim roditeljima nisu davali optimistične prognoze, no na sreću pokazalo se kako su bili itekako u krivu.

Aimee ništa nije spriječilo da izgubi volju za životom i uspjehom pa je nakon nekog vremena ostvarila karijeru kao sportašica i 1996. godine se natjecala kao trkačica na Paraolimpijskim igrama. Potom je postala model i motivacijska govornica, a okušala se i u svijetu glume.

Kao manekenka prošetala je modnom pistom na reviji pokojnog dizajnera Alexandera McQueena i to s posebno izrezbarenim drvenim protezama što je u povijesti upisano kao jedan od najšokantnijih događaja u svijetu mode.

Prvi film koji je Aimee snimila bio je "Cremaster 3", 2002. godine, a 11 godina kasnije upravo ju je gluma spojila s Rupertom s kojim se našla na sastanku za novi projekt.

"U jednom trenutku prišao nam je konobar i rekao: Oprostite, ali moraz ću vas zamolim da odete. Pogledali smo ga i upitali: Zašto? Odgovorio nam je: Zato što je već pola pet ujutro i zatvorili smo prije sat vremena. Mi nismo imali pojma da je toliko sati. Cijelu večer nismo bili svijesni ničega oko nas. Bio je to divan, uzbudljiv razgovor između dva intenzivno znatiželjna uma o mnogo različitih tema", izjavila je Aimee jednom prilikom.

Nakon toga sve je ostalo povijest. Vjenčali su se 1. svibnja 2016. godine, a njezina je želja bila da imaju malo vjenčanje. U jednom trenutku čak nije htjela ni zaručnički prsten, ali ta se ideja nije svidjela njezinom ocu pa joj ga je Rupert na posljetku ipak poklonio. Na ceremoniji vjenčanja koja je održana na jednoj farmi bili su prisutni samo kumovi i mladenci.

"Vjenčali smo se na predivnoj farmi i padala je kiša. Bilo je to savršeno vjenčanje, nakon kojeg smo otišli na biljar", otkrio je Rupert gostujući u emisiji "Live With Kelly" prije godinu dana.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene