Ma samo opušteno!

Ne odustaje od izlazaka bez viška donjeg rublja, pokazala je to svima još jednom i u minijaturnom topiću

Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Lily Rose Depp (Foto: AFP) +0 Lily Rose-Depp (Foto: Instagram) Galerija

Lily-Rose Depp prošetala je New Yorkom u ležernom izdanju bez grudnjaka, a to nije promaklo paparazzima.

Mlada američka glumica i kći bivšeg holivudskog para Johnnyja Deppa i Vanesse Paradise, 22-godišnja Lily-Rose Depp u opuštenom je izdanju prošetala ulicama New Yorka, a to su popratili i tamošnji paparazzi.

Pogledaj i ovo Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) procurile fotke sa seta Kći miljenika žena nikada nije imala problema s golišavosti, a sada se zbog uloge skinula do kraja!

Lily-Rose se ovih dana našla u centru pažnje zbog navodne nove ljubavne veze s glumcem Austinom Butlerom s kojim je viđena na romantičnoj večeri u Londonu, no ovog je puta prošetala u društvu prijateljice. Pritom je nosila kratke traper hlačice i bijeli top ispod kojeg nije obukla grudnjak što i zapravo i nije ništa neuobičajeno za nju jer takvu su joj izdanja najdraža. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

Lily-Rose je prije godinu dana prekinula vezu s kolegom Timotheejem Chalametom i sve dosad nije se znalo ništa o njezinu ljubavnom životu, dok nije uhvaćena u londonskoj romansi.

Pred Lily je inače uspješna glumačka karijera, a nezapaženo ne prolaze niti njezine kreacije na crvenim tepisima na kojima se također pojavljuje bez viška donjeg rublja.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ellen Page i Emma Portner (Foto: Getty) Nekad i sad Bila je omiljena slatkica, a onda je poželjela ukloniti grudi i postati muževnija, danas se hvali postignutim rezultatima i golišavim fotkama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene