Nisu baš slične!

Malo tko zna da Lepa Brena ima sestru, rijetko je pokazuje u javnosti, a sada su se odvažile na zanimljiv potez!

Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Instagram) Viktor, Lepa Brena i Stefan (FOTO: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (FOTO: Davor Javorovic/Pixsell) Lepa Brena (FOTO: Instagram) +0 Lepa Brena (FOTO: Instagram) Galerija

Lepa Brena ima sestru Faketu, s kojom se rijetko gdje pojavljuje, a prema pisanju srpskih medija, uskoro će u Kanadi pokrenuti zajednički posao.

Pjevačica Lepa Brena od samih početaka karijere živi pod povećalom javnosti i s velikim se zanimanjem prati svaki njezin korak i potez, no malo tko zna da ima sestru Faketu, koju rijetko pokazuje u javnosti i koja živi daleko od nje.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

Svojim ju je obožavateljima pokazala jednom prilikom na profilu na Instagramu, gdje je objavila njihovu zajedničku fotografiju s jednog od njezinih nastupa, a pridružio im se i Faketin suprug Zoran. Mnogi su tada zaključili da imaju gotovo identičan osmijeh iako ne nalikuju puno jedna na drugu.

"S mojom sestrom Faketom i zetom Zoranom na koncertu u Crvenki poslije 28 godina. Dobro došli", napisala je tada Brena uz objavu

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Faketa s obitelji godinama živi u Kanadi, a sa sestrom je jako bliska, čak se šuška i da će uskoro pokrenuti i zajednički posao.

"Brena i njezina sestra su pravi tim. Njih dvije se odlično slažu, a Faketa je pjevačici velika podrška. Sada su dogovorile da naprave zajedničku suradnju na obostrano zadovoljstvo. Brena ima namjeru uložiti veliku svotu novca, milijuni su u pitanju, a kako ne bi pogriješile, angažirale su stručnjaka da im pomogne u odluci. Kanada je zemlja u kojoj se može odlično zaraditi, a s obzirom na to da Faketa s obitelji posljednja dva desetljeća živi tamo i ima papire, bit će lakše realizirati njihov poslovni plan", izjavio je njima blizak izvor za Kurir.

Lepa Brena je jednom prilikom progovorila o odnosu s Faketom i otkrila da je sestra počela pjevati prije nje.

"Otkako znam za sebe, naša majka je lijepo pjevala sevdalinke. Faketa je, međutim, počela pjevati prije mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod utjecajem profesorice glazbenog odgoja Radmile Ćorović. Odrasle smo slušajući glazbu s festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proljeća", ispričala je Brena jednom prilikom za srpski Stori.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) +2 Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Celebrity Vlatka Pokos vratila se u Hrvatsku, a za to je imala i jako dobar razlog: "Mnogi mi kažu da me nikad nisu preboljeli"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Lončar Celebrity Leonarda Lončar nakon razvoda od Bobana doživjela moždani udar: "Osjetila sam laganu zimicu i pala u nesvijest"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene