Čini se jednostavno

Ovo je jelovnik Lepe Brene koji je zaslužan za fantastičan izgled pjevačice i u 62. godini!

Lepa Brena Lepa Brena DNEVNIK.hr 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 3 Lepa Brena - 4 Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena In Magazin: Lepa Brena - 1 In Magazin: Lepa Brena - 2 +13 Lepa Brena Galerija

Lepa Brena gostovala je u regionalnoj emisiji "VIP dijeta", u kojoj je pričala o teškim počecima promjene prehrane, ali i o ohrabrujućim rezultatima koji su je gurali do samog ostvarenja cilja.

Pjevačica Lepa Brena gostovala je u regionalnoj emisiji "VIP dijeta", u kojoj je s gledateljima podijelila što ju je to motiviralo da krene s promjenom prehrane, ali i kako su je ohrabrujući rezultati potaknuli da dođe do cilja.

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''želim da je poštuju!'' Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

Za bosanske medije nutricionistica Jovana Srejić Ferlug analizirala je ovu proteinsku dijetu zbog koje Lepa Brena izgleda fantastično i u 62. godini. 

Riječ je o jelovniku koji sadrži tri obroka po danu, a napravljen je za pet dana jer se vikendom može malo opustiti ili kombinirati jela s tjednog menija, a o kojoj je hrani točno riječ, možete saznati na ovoj poveznici.

''Morate biti zdravi, pazite što jedete, spavati na vrijeme, ustajati na vrijeme, malo se trenira, ali uglavnom se mora živjeti, kako bih ja rekla, sportski vojnički ako hoćete izdržati ovaj ritam i ovaj tempo'', izjavila je Brena nedavno za IN Magazin.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Lepa Brena, osim što čuva svoju besprijekornu liniju, otkrila je i tajnu dugog braka, u kojem je punih 30 godina:

"Brak nije da ste se vjenčali pa je muž kupio ženu kao neki ormar, pa jedan dan kada dosadi, dođe mlađa i ljepša. Mi žene rađamo djecu, stvaramo novi život, naše tijelo se deformira toliko puta i jako teško je vratiti se u top formu. Da vas ti vaši muževi ne mijenjaju kao stare ormare, nego da iznjegujete taj odnos, da vas netko poštuje kada vam je teško i kada ste u tenisicama, a isto tako da vi njemu budete oslonac."

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +29 Nives Celzijus Zanimljivosti Nives i kućne radove obavlja u badiću, a evo u kojoj je pozi objavila da su poslovi pri kraju!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 3 Ella Dvornik +10 Ella Dvornik - 1 Celebrity Opasna haljina Ivane Mišerić sve je podsjetila na onu nedavnu od Elle Dvornik, bit će vam jasno zašto kad je vidite!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene