Prošla kroz puno toga

Kad je u jednom salonu tražila da joj obriju glavu, svijet je zanijemio od šoka: Što se to dogodilo s njom?

Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears (Foto: Getty Images) Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Instagram) Galerija

Britney Spears nekoć je bila pop-princeza, no potom su je pogodile teške životne nedaće.

Britney Spears praktički je cijeli život provela pod povećalom javnosti, a njezina je karijera jedna od onih koje su zabilježile najstrmoglaviji pad u svijetu slavnih. Od vladarice glazbenih ljestvica, seksi djevojke savršenog tijela i uspješne poduzetnice, Britney je postala meta podsmijeha tabloida, a sve to zbog skandala i psihičkih problema s kojima se suočila. 

Pogledaj i ovo Christina Aguilera (Foto: Screenshot) Proglašen vulgarnim Ovaj je spot prije 17 godina šokirao gledatelje zbog golotinje i vrućeg plesa, a danas bi mu se smijali

Prvi znakovi da mlađahna Britney ima problema pojavili su se 2004., dvije godine nakon njezina prekida s pjevačem Justinom Timberlakeom. Podsjetimo, Justin i Britney bili su "it" slavni par, a njihova je idilična ljubavna priča završila neslavno zbog njezine nevjere. Justin je cijelu stvar opjevao i javno je ponizio, a ona se nikada nije pomirila s tim prekidom. 

Te kobne 2004. Britney se u Las Vegasu vjenčala sa srednjoškolskim prijateljem Jasonom Alexanderom, a brak im je potrajao samo 55 sati. Nakon brzog razvoda, Britney se okrenula kabali, koju je prakticirala Madonna, njena velika prijateljica. 

Pjevačica je počela vjerovati da se mora udati kako bi ispunila svoju životnu svrhu pa se tako u srpnju iste godine zaručila za plesača Kevina Federlinea kojeg je poznavala samo tri mjeseca. Federline je ostavio svoju djevojku koja je bila u drugom stanju zbog Britney. Vjenčali su se u listopadu, ubrzo su dobili i dvojicu sinova, no Britney se činila sve rastrojenijom. 

Medijska pozornost usmjerena na njezinu obitelj bila je ogromna, a 2006. Britney je optužena i da je loš roditelj - snimljena je kako vozi svog jednogodišnjeg sina u automobilu u krilu pa su socijalne službe pokrenule istragu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On This Day, 12 years ago, Britney shook the world by shaving her head. She was going through a lot during this time and she pulled though. She is truly stronger than yesterday • #britneyspears #itsbritneybitch #shaveyourheadday #mentalhealthawareness #britney2007 #blackout #gimmemore #princessofpop #survivor #strongerthanyesterday

Objavu dijeli @ _love.britney_

Uskoro je postalo jasno da je Britneyjino loše psihičko stanje posljedica ovisnosti o opijatima, a kada je 2007. u jednom kalifornijskom frizerskom salonu tražila da joj obriju glavu - svi su ostali u šoku. Iako je osoblje to odbilo, Britney je zgrabila brijaći aparat i sama se obrijala. Paparazzi su sve zabilježili.

Godinu kasnije otkrila je zašto je tako impulzivno postupila. "U to vrijeme sam prolazila kroz toliko stvari sa svojom djecom i Kevinom. Ostavio me i bila sam slomljena. Svi su mislili da se ponašam ludo, ali ljudi stalno briju glave. Prolazila sam kroz puno toga, na neki sam način pokazala svoj bunt ili osjećaj slobode, znate?", rekla je tada.

Samo pet dana nakon brijanja glave Britney je ponovno šokirala obožavatelje kada je kišobranom nasrnula na automobil paparazza. Sve se odvijalo pred kućom tadašnjeg supruga Kevina Federlinea. Nekoliko mjeseci kasnije izjavila je da je taj incident bio dio pripreme za njezinu novu - filmsku ulogu.

Nakon te kobne veljače, u ožujku 2007. Britney je završila u klinici za odvikavanje od droga. Zbog cijele je situacije izgubila skrbništvo nad svojim sinovima, a njezin je bivši muž službeno postao jedini skrbnik dvojici dječaka. Sudac je rekao kako je donio odluku da Britney nije podobna majka zbog njezine stalne neumjerene konzumacije droga i alkohola

Pjevačica to nije dobro primila pa je u siječnju 2008. izazvala cijelu strku kada je odbila vratiti sinove, koji su kod nje bili u posjetu. Policija je morala intervenirati i odvela ju je u psihijatrijsku ustanovu, a nekoliko dana kasnije sudac je njezinom ocu i odvjetniku odobrio privremeni nadzor i kontrolu nad financijama. Kasnije je ta odluka postala trajna.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tfw you realize that you forgot to add bacon to the crack chicken. 😜🤬🤯 #dontfreakout #britney2007 #hulkSMASH #bacon #keto #LCHF #crackchicken #avocadoeveryday #ketochallenge #ketofail #WTF

Objavu dijeli Angela Crouch (@angiethecrouch)

Kada je njezin otac preuzeo kontrolu nad njezinom karijerom i životom - stvari su krenule nabolje. Britney se polako, ali sigurno vratila na scenu. 

Albumom "Femme Fatale" iz 2011. pokazala je da još uvijek ima što za ponuditi u glazbenom svijetu, a postala je i članica žirija američkog "X Factora" 2012. godine. Navodno je za jednogodišnji angažman zaradila 15 milijuna dolara.

Britney je sada već dvije godine u sretnoj vezi s 12 godina mlađim osobnim trenerom Samom Asgharijem, a šuška se i da su zaručeni. Ipak, iako se trudi na društvenim mrežama svoj život prikazati idiličnim, postoje naznake da nije baš tako. 

U zadnje vrijeme ponovno izgleda umorno, a početkom travnja je opet završila u psihijatrijskoj ustanovi. Jedina razlika u odnosu na njezina prijašnja liječenja jest što se sada u kliniku sama prijavila. 

Navodni razlog ponovnog labilnog stanja pjevačice je loše zdravstveno stanje njezinog oca. Naime, Jamieju Spearsu je puklo debelo crijevo u siječnju, zbog čega se podvrgnuo teškoj operaciji nakon koje se nije u potpunosti oporavio.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Screenshot: Video) +0 Neven Ciganović (Foto: Instagram) Celebrity Neven Ciganović je neprepoznatljiv, no poručuje da s operacijama neće stati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene