Kristyna Schickova zasjenila je svog brata i nogometaša Patrika Schicka, koji večeras igra u sastavu Češke reprezentacije protiv naših Vatrenih.

Galerija


Češka manekenka Kristyna Schickova bila je prava je zvijezda u Italiji, ali i Njemačkoj, gdje njezin brat Patrik Schick trenutačno igra nogomet za Bayer Leverkusen, nakon što se nije najbolje snašao u Romi iako je bio jedan od omiljenih igrača. 

Patrika je u potpunosti zasjenila 24-godišnja sestra čijem drskom stavu i prirodnoj ljepoti malo tko može odoljeti. Krystinu na profilu na Instagramu prati gotovo sto tisuća obožavatelja s kojima dijeli zgode iz privatnog života, ali i sa modnih snimanja koje odrađuje u Americi i diljem Europe.

Čini se da nije nimalo sramežljiva pa joj je na društvenim mrežama najdraže dijeliti fotografije u bikinijima i seksi pozama.

2013. godine završila je u finalu izbora za Miss Češke, a nakon toga je odlučila krenuti s inozemnom karijerom. No uvijek je čeznula i za obiteljskim životom te danas živi u Pragu sa suprugom i malenim sinom. U intervjuu za LP-Life izjavila je kako najljepša sjećanja ima iz Hollywooda, gdje se družila s glumcem Leonardom DiCaprijem i rokerom Jonom Bonom Jovijem, na čijoj je zabavi jednom sasvim slučajno završila i koji joj je ujutro za doručak pripremio jaja sa slaninom. 

Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima

Bivša supruga Zorana Mamića mami uzdahe i u 50. godini, ne laskaju joj uzalud da je najljepša hrvatska baka