Grace Kelly morala je odbiti ulogu koju joj je nudio Alfred Hitchcock jer se prije toga nije savjetovala s ljudima u Monaku, a nakon toga se vratila u monotoni život princeze, za koji je smatrala da je iznimno zahtjevan.

Galerija


Vojvotkinju od Sussexa Meghan Markle brojni mediji su uspoređivali s povijesnim ličnostima otkad se pojavila u krugu kraljevske obitelji, a dok je jednima bila sporna činjenica da je prije braka s princom Harryjem bila glumica, drugi se nisu mogli pomiriti sa strahom da ima potpuno drugačije običaje od britanske kraljevske obitelji.

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle ostvarili su se svi snovi, a ni princa nije bilo teško nagovoriti na njezin zadnji potez Meghan Markle Meghan Markle dobila prvu ulogu, ovo je malo tko očekivao, a dio javnosti je bijesan: "Začepite uši"

Također, mnogi su Meghan uspoređivali s Vojvotkinjom od Windsora Wallis Simpson, koja je uzrokovala veliku kraljevsku krizu 1936. godine kada je zbog nje bivši engleski kralj Edward VIII. abdicirao i time ugrozio budućnost krune.

Meghan i Wallis ipak imaju štošta drugačije, a i uloge njihovih supruga u kraljevskoj obitelji bitno su drugačije. Zajedničko im je to što su obje razvedene i obje su Amerikanke. Wallis Simpson od samoga početka nije bila popularna, dok su brojni mediji i publika obožavali Meghan kada je bila glumica.

Daily Mail piše kako je najrealnija usporedba Meghan s ulogom legendarne Grace Kelly, princeze od Monaka, koja je također smatrala da je kraljevski život iznimno težak.

Grace je bila velika holivudska zvijezda prije nego što je pristala na brak s princom Rainierom 1956. godine. Odmah nakon stupanja u brak dobila je brojne titule te je ubrzo postala žena s najviše kraljevskih titula na svijetu.

Nakon pet godina braka Grace je upala u rutinu te joj je život postajao sve dosadniji. Alfred Hitchcock zvao ju je 1961. godine da glumi u njegovu novom filmu, a ona je odmah pristala te su krenule pripreme za snimanje. Grace je tu odluku donijela bez savjetovanja s ljudima u Monaku, koji su bili užasnuti tom idejom te je na kraju trebala odbiti ulogu. Odbila je i sve ostale uloge koje su joj nudili nakon toga.

Navodno se nakon toga odmah vratila u Monako svom monotonom životu princeze. Dvadeset godina kasnije upoznala je Harryjevu majku, Princezu Dianu, na početku njezine veze s Princom Charlesom, taman u vrijeme kada je Diani bilo prestresno boriti se s pažnjom medija.

Grace Kelly zagrlila je Princezu Dianu i pokušala je utješiti šalom te joj je rekla da se ne brine jer će sve postati samo gore, ne i bolje.

Dok se oporavlja od prekida i teške godine, bujnim oblinama lomi srca svojih muških obožavatelja