Kourtney Kardashian i Travis Baker zagrljeni su prošetali Beverly Hillsom, a nitko nije mogao ne primijetiti da je ona odlučila izaći iz kuće bez grudnjaka.

Galerija


Kourtney Kardashian i Travis Baker izazvali su pravu pomutnju kada su se zajedno pojavili na ulicama Beverly Hillsa, a iako su nosili zaštitne maske na licima svi su ih odmah primijetili.

Vezani članci Kourtney Kardashian i Travis Barker Reality obitelj šokirana najnovijom romansom svoje miljenice, kažu da ju nikada nisu vidjeli da se tako ponaša Kourtney Kardashian Milijunašica i njen dečko se hvale njenom bujnom pozadinom, a sad se pohvalila i tajnom svoje savršene figure

42-godišnja Kourtney pritom je nosila bijeli top ispod kojeg nije odjenula grudnjak i široke hlače, a tri godine stariji Travis bio je u crnoj kombinaciji od glave do pete. Par je šetao zagrljen i pokušali su se što prije odmaknuti od znatiželjnih pogleda prolaznika, ali i paparazza koji su ih okružili.

Par djeluje zaljubljenije nego ikad, a zajedno su već nekoliko mjeseci, no mnogi komentiraju kako su nespojiv par. Samo po objavama na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dokazuju da se zaista vole, a nije ih briga što drugi pričaju o njihovoj ljubavi.

Prije nego što su prohodali, Kardashianka i Travis godinama su živjeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu i kretali se u istim krugovima te su postali jako bliski. O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Angelesu, no tada su tvrdili da su samo prijatelji, a nakon toga ih se često moglo vidjeti skupa.

Leonarda snimljena u javnosti prvi put nakon razvoda od Bobana, nasmijana je uživala u omiljenom društvu

Kristina Mandarina pohvalila se povratkom na posao koji ju je proslavio, no ovog puta nema agruma i skroz drukčije izgleda