twitter luduje

Omiljeni blagdanski film nakon gotovo 30 godina na meti kritika: "Obrišite tu scenu!"

Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) +0 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Galerija

Twitter su preplavili zahtjevi o uklanjaju Donalda Trumpa iz scene u filmu Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku".

Nakon što su pristaše Donalda Trumpa prošlog tjedna izveli napad na zgradu američkog Kongresa u Washingtonu, Twitter su preplavili zahtjevi o uklanjanju uskoro bivšeg američkog predsjednikom iz scene u omiljenom blagdanskom filmu starom gotovo 30 godina.

Pogledaj i ovo Donald Trump - 3 otkriven razlog Obiteljska fotografija Trumpovih izgleda kao iz bajke, ali na njoj nedostaje jedna važna osoba, je li moguće da je namjerno to izbjegla?

Trump u filmu "Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku" iz 1992. godine Kevinu McAllisteru, kojeg glumi Macaulay Culkin, pokazuje gdje je predvorje hotela Plaza, čiji je u to vrijeme bio vlasnik.

Scena je na meti kritičara s društvenih mreža još otkako je on 2016. godine izabran za predsjednika SAD-a, a zahtjevi za njeno brisanje eskalirali su nakon napada na zgradu Kongresa za koji mnogi krive upravo Trumpa koji je u svojim sada izbrisanim tvitovima pisao o nepoštenim predsjedničkim izborima i glorificirao nasilje.

"Neću mirovati dok Trumpa digitalno ne izbrišu iz scene iz "'Sam u kući 2'", "Zadnja osoba koju je Trump usmjerio na pravi put je Kevin", "Trump je prvi član glumačke ekipe iz 'Sam u kući' koji je pokušao izvesti politički puč", neki su od mnogobrojnih tvitova u kojma se autore filma proziva da iz njega uklone Trumpa, a mnogi su i prijedožili njegove zamjene.

A iako je uz današnju tehnologiju lako digitalno ukloniti osobu iz filma te je čak i zamijeniti nekim drugim, mnogi su se složili i da bi najjednostavnije bilo potpuno izbaciti tu scenu iz filma jer ne igra nikakvu ključnu ulogu u cijeloj radnji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +0 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Celebrity Lana Jurčević objavila zavodljivu fotku u prozirnoj haljini, u fokusu se našlo nešto što primjećuju samo žene

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene