Nezaboravne situacije

Komentatori Eurosonga prisjetili su se nekih najluđih trenutaka s prošlih natjecanja!

Stephane Bern Stephane Bern Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Stéphane Bern - 1 Stéphane Bern - 2 Stéphane Bern - 4 Stéphane Bern - 3 Stéphane Bern - 5 Stéphane Bern - 6 Stéphane Bern +0 Stephane Bern Galerija

U utorak je održana prva polufinalna večer Eurosonga tijekom koje su se poznati komentatori prisjetili nekih od nezaboravnih trenutaka kroz godine

Tijekom prve polufinalne večeri ovogodišnjeg Eurosonga odabrano je deset finalista koje ćemo opet slušati u subotu. Među njima nažalost nije naša Mia Dimšić, ali zato su svoj prolazak dalje izborili Švicarska, Armenija, Island, Litva, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Nizozemska.

Pogledaj i ovo showbuzz napeta završnica! Italija je pobjednik Eurosonga 2021., do samog kraja borba je bila dramatična, a jedna država nije dobila čak nijedan bod!

Poznati komentatori ovog glazbenog natjecanja tijekom večeri su ispričali neke od nezaboravnih trenutaka s kojima su se susreli tijekom godina.  

Francuski komentator Stéphane Bern primjerice, ispričao je kako je prošle godine tijekom Eurosonga primio hitnu poruku od predsjednika Emmanuela Macrona.

Glasanje je bilo u tijeku, a drugo mjesto zauzimala je Francuskinja Barbara Pravi. Tada su masovno kružile priče da je Damiano David, pobjednik i pjevač talijanskog benda Måneskina, šmrkao kokain tijekom velikog finala.

"Bio je to baš veliki, veliki nered", prisjetio se Bern.

"Primio sam toliko poruka na mobitel - čak i jednu od francuskog predsjednika - u kojima mi je rekao da Måneskin mora biti diskvalificiran, dodavši - Moraš nešto učiniti, molim te. Francuski ministar za europska pitanja, koji je bio u Rotterdamu na natjecanju, također mi je poslao poruku što da radimo. Ali što sam mogao učiniti? Nisam bio domaćin. Nisam predsjednik Eurovizije", ispričao je Bern.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Predsjednica EBU-a inzistirala je tada da svi ostanu potpuno mirni.

"Delphine Ernotte je rekla da, ako ćemo pobijediti, želimo biti pobjednici prema zaslugama, a ne zato što smo diskvalificirali prvoplasirane. Dakle, nismo se ništa bunili niti protestirali zbog toga", dodao je Bern.

Pjevač Damiano David radio je test na drogu te na kraju ispao negativan. Francuski komentator istaknuo je da nikad neće zaboraviti taj trenutak u kojem je dobio poruku predsjednika Macrona.

"On uvijek gleda Euroviziju. To je domoljubna stvar", dodaje voditelj.

Tu je i Nijemac Peter Urban, koji je komentator još od 1997.. On smatra da među kolegama nikad u ovih 25 godina rada nije bilo trzavica.

"Naprotiv, dosta nas se već godinama poznaje pa nam je velika radost kad se ponovno sretnemo. Pomažemo si šalama, vijestima i informacijama, uvijek je izuzetno prijateljska atmosfera. Vrlo sam blizak s Martyjem Whelanom iz Irske, te s kolegama koji govore njemački - Andyjem iz Austrije i Svenom iz Švicarske", kaže Urban.

Prisjetio se 2014. gdje je doživio neugodno iskustvo sa strane danskih organizarora. Naime, ispod prozora komentatora eksplodirao je neočekivani vatromet koji je Urbana toliko prestrašio da je vikao na engleskom: 'Je*** ma***, zar nas pokušavaju ubiti!'

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Evangelista Linda Evangelista (Foto: AFP) Linda Evangelista (Foto: AFP) +0 Linda Evangelista Nekad i sad Nekad jedna od najljepših žena godinama se skriva od javnosti zbog zahvata koji ju je deformirao, nedavno je ispričala gdje je krenulo po zlu

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić +15 Mia Dimšić Celebrity Mia Dimšić javila se videom nakon ispadanja s Eurosonga, poslala je poruku svima koji su bili uz nju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene