"Bravo, momci!"

Poslušajte pjesmu kojom se naša klapa oprostila od Akija: "Naježih se, a suze same krenule"

Aki Rahimovski - 4 Aki Rahimovski - 4 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski - 4 Aki Rahimovski - 3 Aki Rahimovski, pjevač Parnog valjka (Foto: Dnevnik.hr) +0 Aki Rahimovski - 1 Galerija

Klapa Motovun se pjesmom "Sve još miriše na nju" oprostila od Akija Rahimovskog čiju je obradu objavila na svom Facebook profilu.

Naši brojni glazbenici opraštaju se, još u uvijek u nevjerici, od frontmena Parnog valjka, Akija Rahimovskog koji nas je iznenada napustio, a neki su pbjavili i obrade njegovih kultnih balada.

Pogledaj i ovo Edina Vukojević i Kristijan Rahimovski evo kako izgleda Aki Rahimovski nikad nije govorio o svojoj starijoj kćeri, poznato je i zašto, a ona je na njegovu sprovodu rasplakala sve prisutne

Među njima je i Klapa Motovun koja je na svom profilu na Facebooku objavila video u kojem izvodi pjesmu "Sve još miriše na nju".

"Odlaze najbolji... Zauvijek ostaješ u pjesmama, našim srcima i sjećanju. Sretan put Aki", napisali su uz video koji je mnoge i ostavio u suzama.

"Naježih se, a suze same krenule", "Bravo momci — pravi način za opraštanje od legende", "Bravo dečki, pjesma za sva vremena našeg Akija. Neka nam počiva u miru", "Divno i u klapskoj izvedbi", "Bravo momci, naježih se", "Za Akia.. Ali ova pjesma, ježim se svake sekunde izvedbe", "Prelijepo", zaključili su prijatelji klape u komentarima.

Od Akija se posljednjih dana opraštaju brojni slavni prijatelji i kolege iz cijele regije, političari i druge poznate ličnosti čije je živote obilježio svojom glazbom. Glazbenik je preminuo u subotu, 22. siječnja u bolnici u slovenskom Novom Mestu, u kojoj je završio nakon što mu je naglo pozlilo. Posljednjih je nekoliko godina živio u Sloveniji s nevjenčanom suprugom Barbarom Vesel i njihovom kćeri Antonijom, koja je stigla na svijet 2020. godine.

Akijev posljednji ispraćaj održat će se u Zagrebu, a točan datum još nije poznat.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Žanamari Perčić Celebrity Žanamari objavila staru fotku bez uvlačenja trbuha i poziranja: ''Nebitno je uspoređivati prije i sad, mentalni balans je sve''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene