Plavokosa bomba

Kim Kardashian kopirala Lepu Brenu? Novom transformacijom neodoljivo je podsjetila na 80-te!

Kim Kardashian Kim Kardashian Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +22 Kim Kardashian Galerija

Kim Kardashian na svom Instagram profilu objavila je niz fotografija i videozapis za novu kolekciju vlastitih badića, a svojim izgledom neodoljivo je podsjetila na 80-te.

Reality zvijezda Kim Kardashian na svom Instagram profilu podijelila je niz fotografija i video transformacije za novu reklamnu kolekciju njezinih badića.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

U metalik zlatnom dvodijelnom badiću pokazala je svoje isklesane trbušne mišiće, ali i zavodljivu figuru. Sa bujnom plavom natapiranom frizurom i naglašenom šminkom neodoljivo je podsjetila na 80-te.

"Uskoro dolaze: novi SKIMS metalik badići", napisala je Kim ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Paris Hilton poručila joj je: "To je vruće", a Simon Huck je dodao: "Opsjednut".

Pratitelji također nisu mogli zaobići ovu plavokosu bombu pa su komentirali:

"Posebna si Kim", "Goriš", "Zaljubio sam se", "Izgledaš tako neodoljivo".

Kim se također slikala i s bezičnim telefonom koji joj je služio kao rekvizit. Osim telefona, pozirala je i uz dvije prekrasne bijele pudlice.

Zvijezda je također uz sebe imala još par modela koji su također imali istu frizuru kao i Kim te su nosili njezine nove kreacije badića za ljeto 2022.

Ova njezina pojava mnoge je podsjetila na look koji je nekad nosila Lepa Brena:

Što god da se pojavi, već je viđeno, bilo da se radi o modi, likovima iz showbiznisa... To što je nastalo od 60-ih do 90-ih su epohalne stvari. Jedino nas tehnologija još uvijek može iznenaditi, sve ostalo je već viđeno, ali mi je drago što Kim ipak zna šta je dobro - rekla je Brena za Kurir.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić Ivan Rakitić Ivan Rakitić Ivan Rakitić +15 Ivan Rakitić Celebrity Strastveni zagrljaji Ivana Rakitića i supruge Raquel: Zaljubljeni kao i prvog dana uživaju na idiličnom odmoru!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Maja pobrala komplimente u haljini otvorenih leđa, neki su je usporedili s jednom našom voditeljicom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene