''Pristajete si!''

Kim više ne skriva koliko je sretna s mlađahnim komičarem, a i njeni pratitelji su prihvatili ovu novu vezu

Kim Kardashian Kim Kardashian Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 4 Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 3 Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 4 Kim i Khloe Kardashian Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 2 +21 Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 1 Galerija

Kim Kardashian uživa na odmoru sa svojim partnerom Peteom Davidsonom koji pritom pozira bez majice i pokazuje svoje mišiće.

Reality zvijezda Kim Kardashian uživa na odmoru sa svojim partnerom Peteom Davidsonom, a on rado pozira bez majice i tako pokazuje svoj isklesani torzo, ali i tetovaže koje prekrivaju veći dio njegovog tijela.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 Očekivano? Čini se da su presudile godine: Najpoznatija Kardashianka ostavila dečka jer je bio nezreo i neozbiljan

Na Instagram profilu Kim je podijelila niz fotografija s bazena gdje se odmaraju i izmijenjuju nježnosti, a ne skrivaju ni svoju zaljubljenost.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Paris Hilton poručila je Kim da je jako sretna zbog nje, a ni pratitelji nisu bili drugačijeg mišljenja pa su pisali:

"Super si pristajete", "Činite se jako sretni", "Slatki ste", "Peteovi brkovi su sve", "Gorite".

Kim i komičar svoju su vezu započeli u studenom prošle godine, a paparazzi su ih prvi put ulovili u siječnju na odmoru na Bahamima.

Kim u posljednje vrijeme na svom Instagram profilu rado dijeli fotografije svoje kćeri North s kojom se posebno ponosi jer slijedi njezin modni uzor.

Naime, vodila ju je sa sobom na tjedan mode u Pariz gdje je malena privukla veću pozornost od same Kim svojim modnim kreacijama pa ju je javnost prozvala malenom umjetnicom koja prati nove trendove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)


1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 +29 Maja Šuput - 4 Celebrity Maja Šuput našalila se na račun svog sina, kojeg je uhvatila u aktivnosti koju on najviše voli!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lopud - 3 Lopud - 4 Lopud - 2 Lopud - 1 +13 Lopud Zanimljivosti Pogledajte luksuz u kojem Beckhamovi uživaju na Lopudu, fotografije oduzimaju dah već na prvi pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene