Sve zgodnija!

Poslije teškog životnog perioda pokazala rezultate napornih treninga u kojima je pronalazila utjehu

Khloe Kardashian Khloe Kardashian Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian Khloe Kardashian Khloe Kardashian Khloe Kardashian Khloe Kardashian Khloe Kardashian +0 Khloe Kardashian Galerija

Khloe Kardashian na društvenim mrežama objavila je video u rozom bikiniju koji je istaknuo njezine zavodljive obline, a majka Kris joj u komentaru poručila da je predivna.

Khloe Kardashian na svom Instagram profilu objavila je video za koji je pozirala u rozom bikiniju i tako pratiteljima pokazala svoje zavodljive obline, ali i preplanuli ten na kojem joj svi zavide.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

"Nemam pojma kad sam ga uzela, ali jako mi se sviđa ovaj rozi bikini", napisala je ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

 "Opsjednuta sam tvojom bojom", "Izvanredna", "Najbolja fotka", "Toliko si prekrasna", samo su neki od komentara pratitelja koji su oduševljeni njezinim izgledom, ali i bojom koju je zadobila od sunčanja.

U zadnje vrijeme Khloe naporno trenira pa je figuru dovela do savršenstva, a to pokazuju i njezine fotografije bez fotošopa na kojima izgleda besprijekorno dobro.

Na svom Instagramu rado dijeli i fotografije svoje kćerkice, ali i njihove zajedničke trenutke.

Iza Khloe je težak period koji joj je priuštio bivši partner Tristan Thompson. Naime, Thompson ju je nekoliko puta besramno prevario i dobio dijete s drugom ženom dok je još bio s Khloe. Tristan joj se zbog toga javno ispričao, a svemu je doprinio test očinstva koji je pokazao da je Maralee Nichols zaista ostala trudna dok je on još bio u vezi sa slavnom Kardashiankom.

"Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti priuštio. Ne zaslužuješ način na koji sam se odnosio prema tebi posljednjih godina. Moja djela definitivno ne pokazuju ono što mislim o tebi. Nevjerojatno te volim i poštujem, iako to sigurno ne misliš sada", rekao joj je.

Podsjetimo, Tristan je varao Khloe čak i za vrijeme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko misterioznih žena u intimnom druženju, a u veljači 2019. uhvaćen je kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner, i ubrzo nakon toga su prekinuli. Ona mu je prije nekoliko mjeseci ponovno odlučila dati šansu, ali svemu je došao kraj u lipnju prošle godine nakon što su Thompsona paparazzi uhvatili kako ulazi u sobu jedne vile u Los Angelesu s tri djevojke.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 3 +19 Jelena Karleuša - 6 Celebrity Manji badić od ovog sigurno niste vidjeli: Ovih nekoliko trakica nije uspjelo obuzdati njezine obline!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +12 Anamarija Asanović Zanimljivosti Splitska dizajnerica iznenadila objavom fotke na kakvu inače od nje nismo navikli: ''Čisto savršenstvo poput božanstva''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene