Hostesa Kelleth Cuthbert ukrala je pažnju na dodjeli Zlatnih globusa.

Galerija


Jutro nakon dodjele Zlatnih globusa svi pričaju o neočekivanom slavlju filma ''Bohemian Rapsody'', ali i o jednoj do jučer nepoznatoj osobi.

Vezani članci Jennifer Lawrence na dodjeli Zlatnih globusa (FOTO: Getty) Trijumfi i skandali koji su obilježili glamuroznu noć: Neki ne znaju gdje će s nagradama, drugi ih odbijaju Dodjela Zlatnih globusa (FOTO: Getty) Umjesto blještavih haljina i glamura - crnina! Hollywood ujedinjen u svojoj misiji

Naime, onima koji su pratili dodjelu svima je za oko zapela brineta u plavoj haljini koja je na ovom prestižnom događaju bila zadužena za nošenje vode.

Djevojka je postala pravi hit na društvenim mrežama jer se pojavljuje na fotorafijama iza većine holivudskih zvijezda na crvenom tepihu, pa su je tako fotografi uhvatili iza primjerice Nicole Kidman, Richarda Maddena, Lucy Boynton, Dakote Fanning, Idrisa Elbe i mnogih drugih.

Mnogi su se tako našalili na njezin račun i prozvali je zvijezdom večeri te zaključili kako bi upravo ona trebala dobiti Zlatni globus.

Nakon što su se strani mediji već raspisali o njoj, saznalo se i o tko je ljepotica koja je kao neprimjetno pozirala u pozadini ovuh holivudskih faca. Riječ je o modelu Kelleth Cuthbert, koja se i sama na Instagramu pohvalila fotografijom s crvenog tepiha.

 Tko je dobitnik nagrade Zlatni globus, pogledajte OVDJE. 

Omiljeni komičar prvi put u javnosti s novom djevojkom poslije tragičnog gubitka bivše

Kakve ljepotice na skijama! Dok se one spuštaju niz opasne staze, jedan se pjevač odmara i uživa u pogledu

Najljepši par Hollywooda zaljubljenim pogledima demantirao glasine da je u problemima