Tatina kopija

Prelijepa kći legendarnog košarkaša od oca je naslijedila talent za sport, a sada je s njim uspoređuju i zbog još jednog zanimljivog razloga!

Trinity Rodman - 5 Trinity Rodman - 5 Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Trinity Rodman - 4 Trinity Rodman - 10 Trinity Rodman - 1 Trinity Rodman - 3 Trinity Rodman - 5 Trinity Rodman - 6 Trinity Rodman - 7 Trinity Rodman - 8 Trinity Rodman - 9 Trinity Rodman - 11 +3 Trinity Rodman - 12 Galerija

Trinity Rodman je kći Dennisa Rodmana i Michelle Moyer te je profesionalna nogometašica, a ovih dana puni medijske stupce zbog zanimljivih usporedba s ocem.

Kći košarkaša Dennisa Rodmana, 20-godišnja Trinity Rodman, mlada je nada ženskog američkog profesionalnog nogometa te je napadačica aktualnog prvaka NWSL lige Washington Spirita i ove godine je proglašena za "Rookiea sezone".

Ljubav prema sportu i talent naslijedila je od oca, no čini se da razmatra i mogućnost kopiranja njegova ekscentričnog stila.

Naime, Trinity ovih dana puni medijske stupce zbog objave u svojim pričama na Instagramu gdje je pratitelje upitala bi li trebala ponoviti legendarnu "leopard" frizuru svojeg oca, čime je izazvala brojene reakcije.

Na Instagram profilu Just Women Sports čak su joj fotošopirali očevu kosu, a u komentarima su se svi složili kako bi zaista i trebala napraviti taj potez, ali i da ovako izgleda kao košarkaševa slika i prilika.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Just Women’s Sports (@justwomenssports)

Dennis je Trinity dobio s bivšom suprugom Michelle Moyer, s kojom je bio u braku od 2003. do 2012. godine. Odgojila ju je majka, koja joj je i najveća podrška u karijeri, a nogometom se počela baviti u dobio od samo četiri godine i otpočetka je pokazivala veliki talent.

Osim Trinity, Rodman ima i 34-godišnju kćer Alexis te 21-godišnjeg sina Denissa Juniora.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +30 Maja Šuput Celebrity Šuput u kombinezonu s otvorom pokazala da ne nosi grudnjak, a čupavi detalj bilo je nemoguće ne primjetiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene