Katy Perry i Orlando Bloom trenutačno odmaraju na egzotičnim Havajima kamo su poveli i šestomjesečnu kći Daisy.

Galerija


Pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom prije šest mjeseci postali su roditelji djevojčice Daisy, a sretna obitelj trenutačno uživa na zasluženom odmoru i to na egzotičnim Havajima.

Vezani članci Zooey Deschanel Često ih mijenjaju, a pjevačica se sada ispričala glumici zbog jedne stvari koju je radila Katy Perry Na scenu se probila kontroverznim singlom, a danas je jedna od najuspješnijih na svijetu

Tamo su ih uhvatili paparazzi, a Katy je tom prilikom zablistala u ljubičastom badiću i pokazala tijelo prvi put nakon poroda, uživajući na jednoj od pješčanih plaža. U jednom od nedavnih intervjua pjevačica je otkrila kako radi na vraćanju stare linije i top forme, a prema najnovijim fotografijama čini se da joj ide jako dobro, a i ovako izgleda predivno!

"Nitko vam ne kaže ništa što se događa prvih šestih tjedana nakon što dobijete dijete. To je poput divlje vožnje toboganom. Znači porod, pa povratak na posao i dojenje. Pitala sam se zar stvarno žene to rade", izjavila je Katy nedavno, ali čini se da ona sve to ipak dobro podnosi.

Inače je oduvijek bila velika ljubiteljica svakodnevnih treninga i odlazaka u teretanu, satova joge i pilatesa.

"Katy nastoji vježbati pet puta tjedno, radeći kratke treninge visokog intenziteta koji uključuju iskorake i vježbe kukova. Vježbe su jednostavne, poboljšavaju joj metabolizam i može ih raditi bilo gdje" otkrili su njezin osobni trener Harley Pasternak.

Stari li ona uopće? Jedna od najljepših Hrvatica na fotografiji staroj 15 godina izgleda isto kao danas

Legendarni glumac samo je htio popiti kavu na miru, a onda ga je sto stvari naživciralo, paparazzi su sve zabilježili