Mislili da ih nitko ne gleda

Pogledajte raskalašene prizore iz hotela koji zvijezde obožavaju, a nekima su zbog ponašanja doživotno zabranili ulaz!

Michelle Rodriguez i Peter Brant Michelle Rodriguez i Peter Brant Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Rodriguez Michelle Rodriguez i Peter Brant Kendall Jenner Emma Thompson Eden Roc Hotel, Roman Polanski (Foto: Profimedia) Arnold Schwarzenegger Hotel Cap Eden Roc Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Profimedia) +0 Kate Moss (Foto: Profimedia) Galerija

Kate Moss, Mel Gibson i Michelle Rodriguez smo su neke od najvećih svjestkih zvijezda čiji je boravak u Hotelu du Cap-Eden-Roc ostao zapamćen, a u kojem su boravili tijekom Filmskog festivala u Cannesu.

Zbog 75. izdanja najvećeg svjetskog filmskog festivalu u Cannesu u taj francuski grad na Azurnoj obali pristižu najpopularnije svjetske zvijezde od kojih će većina odsjesti u kultnom Hotelu du Cap-Eden-Roc, koji slovi i kao hotel razvrata i razuzdanog ponašanja.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart To ne nosi bilo tko Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

Hotel je smješten od središta Cannesa tek 15 minuta vožnje automobilom pa je idealna lokacija za filmsku svitu, poznat je i pod nadimkom "stara dama Azurne obale", ali i po brojnim pričama i fotografijama zvijezda od kojih su mnoge šokirale javnost.

Šuška se kako je upravo u njemu je Mel Gibson organizirao ludu zabavu za više od 300 ljudi, Elizabeth Taylor i Richard Burton su ga odabrali za svoj medeni mjesec, a Kate Moss je devastirala sobu zbog i to u tolikoj mjeri da joj je zabranjen boravak u njemu.

No najzanimljivije su svakako paparazzo fotografije koje prikazuju zvijezde u opuštenim i raskalašnim izdanjima u kakvima ih inače nismo navikli vidjeti. Između ostalih objektivi su tamo zabilježili Bellu Hadid, Kendall Jenner, Romana Polanskog, Michelle Rodriguez i Petera Branta u situacijama i trenucima u kojima bi ih najradije izbjegli.

Kako to izgleda pogledate u našoj galeriji.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 4 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić +2 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Celebrity Splitska ljepotica pobrinula se da ju na ulicama New Yorka svi zamijete, zbog dekoltea i trbuha kažu da je zgodna za poludit!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis - 4 Bruce Willis - 5 Bruce Willis - 1 Bruce Willis +11 Bruce Willis - 3 Celebrity Bruce Willis uhvaćen u javnosti nakon objave teške dijagnoze, a fotografi su ulovili i pomalo nezgodne trenutke

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene