Nešto posebno i drugačije

Kate i William pokazali dosad neviđene prizore iz svog doma i privatnog života, pogledajte video kojim su oduševili svijet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton i princ William odlučili su na društvenim mrežama pokazati detalje svog privatnog doma i druženja s djecom u slobodno vrijeme, i to kako bi izrazili zahvalnost na čestitkama i lijepim željama povodom godišnjice braka.

Obožavatelji britanske kraljevske obitelji ostali su ganuti do suza nakon najnovije objave koju su princ William i Kate Middleton podijelili s njima na Instagramu, a koja prikazuje neke dosad neviđene detalje iz njihovih života.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Naime, 38-godišnja Kate i 39-godišnji William, koji su proslavili desetu godišnjicu braka, objavili su preslatki video iz svog privatnog doma, a koji prikazuje i kako provode vrijeme s obitelji u svoje slobodno vrijeme. Snimka je nastala na obali Norfolka i u njihovu domu Anmer Hallu, a 7-godišnji princ George, 5-godišnja Charlotte i 3-godišnji Louis rastopili su srca Britanaca.

Obitelj je u videu odjevena u ležerne kombinacije dok uživaju u zajedničkom druženju, penjući se na pješčane dine, igrajući se u vrtu i dok sjede uz logorsku vatru i peku sljezove kolačiće. 

"Hvala svima na lijepim porukama za našu godišnjicu. Neizmjerno smo zahvalni za svu podršku koju smo kao obitelj dobili u ovih deset godina. W i K", stoji uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Oni koji su pogledali video ostali su očarani viđenim, a neki su zaključili kako bi pokojna princeza Diana bila ponosna na njih.

"Preslatko. Ovo je sve što je Diana željela svom dragom sinu Williamu", "Princeza Diana sigurno plače sada", "Sretna vam godišnjica. Vi ste sjajan primjer i inspiracija cijeloj zemlji. Diana bi bila ponosna na vas i vašu prekrasnu obitelj", "Vidi se koliko ste odani kraljici i zemlji, lijepo je to", "Kakav prekrasan video. Williamova mama Diana bila bi ponosna na svog sina. Želim vam još puno zajedničkih godina, zdravlja, sreće i ispunjenih obiteljskih trenutaka", "Ovo je najbolji video kraljevske obitelji u posljednjih nekoliko godina. Kate, ti si nevjerojatna supruga i majka, radujemo se budućnosti s tobom", "Zamislite da je princeza Diana živa, bila bi ponosna na sinove", "Ovo mi je uljepšalo dan. Kakva predivna obitelj. Diana bi se ponosila", samo su neki od brojnih komentara koje su dobili.

Kate i William za ovu su prigodu angažirali londonskog filmaša Willa Warra kako bi na ovaj način ovjekovječio njihovu desetu godišnjicu i snimio kadrove koji će se, čini se, pamtiti jako dugo.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene