neobično nastrojeni

Bizarne božićne želje klana Kardashian: Ovim popisom još su jednom pokazali zašto su tako posebna obitelj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obitelj Kardashian poznata je po raskošnim darovima, a poznati su neki od njihovih doista neobičnih zahtjeva.

Klan Kardashian-Jenner priprema se za nadolazeće blagdane, a Khloe Kardashian je na svojem blogu navela listu želja poklona koji će se darivati ispod njihova bora. Lista je prepuna bizarnih poklona, a među njima je i posuda za kompost vrijedna 500 dolara.

Pogledaj i ovo Petar Puškarić Skromni ili rastrošni? Što si domaće zvijezde priželjkuju pod borom? Ostali smo poprilično zatečeni njihovim željama!

Listu su sastavljali svi članovi njezine obitelji, a Khloe je navela kako želi usvojiti ekološku naviku te si nabaviti tu posudu za kompost o kojoj priča već neko vrijeme. "Super mi je što mogu usvojiti ekološku naviku u svom životu i naučiti True o važnosti raspodjele otpada", rekla je 37-godišnja Khloe.

Navela je kako je svjesna činjenice da mnogi žele znati što će se za mjesec dana darivati u obitelji Kardashian, a otkrila je sve detalje blagdanskog raspoloženja. Tako je napisala da će nekome pokloniti deku za saunu, a opće je poznato da je ona veliki fan sauna, kako je sama napisala.

Njezina sestra Kim kaže da želi dobiti uže za preskakanje s LED svjetlom, a na taj način bi voljela potaknuti i želju za vježbanjem u svojoj obitelji. Kendall Jenner za Božić ispod bora hoće dekicu vrijednu 189 dolara od posebnog "teškog" materijala jer je to čini smirenom kada joj je najteže. Kylie, s druge strane, želi poseban uređaj za smanjivanje bora koji vrijedi 250 dolara.

Mama Kris Jenner je, poput kćeri Khloe, ekološki nastrojena te je naglasila da bi voljela dobiti posudu za uzgoj salate u vlastitom domu, koja vrijedi oko 500 dolara. "Kako zabavan način za okupiti cijelu obitelj da svi zajedno uzgajamo hranu", rekla je Kris te istaknula da će posudu pokloniti nekome iz obitelji.

Ostali članovi nisu se posebno izjasnili, no nema sumnje da će ispod bora u njihovoj kući biti zabavnih poklona. Mnogi već šuškaju kako Kourtney želi seksi poklon koji bi mogla kasnije iskoristiti i za zabavu sa zaručnikom Travisom Barkerom. Klan Kardashian-Jenner poznat je po raskošnim darovima, a nikada nisu štedjeli kada je riječ o Božiću ili rođendanima članova njihove obitelji.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 4 +0 Petar Grašo - 6 Celebrity Petar Grašo podijelio sretne vijesti, ne skriva koliko je zahvalan zbog toga: "Srce mi je prepuno!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene