U showu "Ljepotice i genijalci" 22 kandidata u 22 epizode imat će priliku pokazati svoj talent, znanje, vještine, ali i socijalnu (ne)inteligenciju izvršavanjem zadataka i u tandemu osvojiti glavnu nagradu ako izbjegnu eliminacije.

Galerija Anton Perkov (Foto: PR) Karlo Maximilian Vuković (Foto: PR) Ivan Cesar (Foto: PR) +7 Matija Matković (Foto: PR)

Televizijski show "Ljepotice i genijalci" uskoro ćemo imati priliku gledati u programu Nove TV, a prikazat će skupinu genijalaca, muškaraca s određenim postignućem, strašću za znanstvenom fantastikom, videoigrama ili znanošću te skupinu ljepotica različitog stupnja obrazovanja i interesa.

Vezani članci Ena Friedrich (Foto: Instagram) Atraktivna Playboy zečica iz Ljepotica i genijalaca: "Ne želim biti nečiji sprd, trofej ili oklada" Martina Živko (Foto: Instagram) Martina je napustila show, ali ne žali ni za čim: "Svatko tko ima priliku treba probati tako nešto"

Oni će u parovima prolaziti kroz dinamične i izazovne situacije i dobro se zabaviti, baš kao i gledatelje pred malim ekranima.

Okosnica su ovog TV formata razlike u karakterima i njihovo usklađivanje, međusobna podrška i pomoć u svladavanju novih vještina, i prije svega zabava – na opušten i duhovit način kandidati će učiti jedni od drugih sve ono što je karakteristično za suprotan spol, a s čime se inače ne bi imali priliku sresti. Hoće li na tom putu doći do konflikata, tko će kome natjerati suze na oči, a tko će se s kime i zbog čega od srca nasmijati i zabaviti, saznat ćemo u 22 nastavka jedinstvenog realityja.

Ljepotice iz showa ste već imali priliku upoznati, a sada otkrivamo i koje ćemo genijalce u showu gledati.

Anton Perkov

Anton Perkov, nadimkom Grof, student je fizike na PMF-u u Zagrebu, a od područja znanosti zanimaju ga kozmologija i fizika elementarnih čestica. Voli čitati knjige i članke o raznim temama te svira i nekoliko instrumenata. Ističe kako je član Menseod 2010. Trenirao je plivanje, golf, nogomet i ples. Najvećim postignućem smatra samostalni razvoj specijaliziranih računalnih modela u sklopu studija.

Luka Deranja (Foto: PR) Anton Perkov (Foto: PR) Foto: PR

Karlo Maximilian Vuković

Osebujni Karlo Maximillian, kojega prijatelji zovu Pitagora, kemijski je tehničar, student filozofije i sociologije na Hrvatskim studijima. U budućnosti se vidi kao profesor u srednjoj školi te ističe kako želi mladim ljudima biti duhovni mentor. Karlo kaže da je nesretnim slučajem završio na ulici, gdje je proveo dvije i pol godine te je u tom periodu položio deset ispita, i jedino što ga je držalo tada jest bila misao da jednoga dana usmjeruje ljude. Opisuje se kao biće koje putuje kroz svijet. Hobiji su mu šah, košarka, pisanje tekstova ''za svoju dušu'' i čitanje knjiga.

Luka Deranja (Foto: PR) Karlo Maximilian Vuković (Foto: PR) Foto: PR

Ivan Cesar

Ivan je student elektroničkog poslovanja na TVZ-u, opisuje se kao iskren, inteligentan, lijen, zabavan i šaljiv dečko. Hobiji su mu igranje roleplay igara uživo, razne stolne igre, gaming na računalu i razvijanje igara. Svojim najvećim postignućem u životu smatra to što su ga profesori prepoznali kao perspektivnu osobu.

Luka Deranja (Foto: PR) Ivan Cesar (Foto: PR) Foto: PR

Matija Matković

Matija je informatičar i veliki fan igre "World of warcraft”, voli izrađivati makete, bavi se fotografijom, a jako ga zanima snimanje i htio bi postati snimatelj. Opisuje se kao miran, drag i promišljen, a hobiji su mu fotografiranje, makete, bicikliranje i odlasci na techno partyje.

Luka Deranja (Foto: PR) Matija Matković (Foto: PR) Foto: PR

Ronald Sataić

Ronald je fan Star warsa, a uz to strojovođa po struci koji uči za 3D grafičkog dizajnera. Sebe opisuje kao druželjubivu, zabavnu, kreativnu, optimističnu i inteligentnu osobu. Hobiji su mu sudjelovanje u Hrvatskoj udruzi ljubitelja Zvjezdanih staza "USS Croatia“, odlasci na SF konvencije i cosplaying, igranje videoigara, crtanje, biljar i vožnja biciklom. Svojim najvećim postignućem u životu smatra organizaciju i vođenje kvizova Star Trek tematike na SF konvencijama te predavanja o svemirskim brodovima.

Luka Deranja (Foto: PR) Ronald Sataić (Foto: PR) Foto: PR

Nino Uzelac

Nino je programer koji za sebe kaže da je lijen, znatiželjan, skroman, hrabar i kreativan dečko. Hobi mu je stvaranje zabavnih aplikacija za mobitele, a u školskim danima je svirao klavir i harmoniku. Svojim najvećim postignućem u životu smatra to što se pronašao u programiranju.

Luka Deranja (Foto: PR) Nino Uzelac (Foto: PR) Foto: PR

Domagoj Oreški

Domagoj je od malih nogu sanjao da će postati profesor matematike, a trenutačno je student na nastavničkom smjeru matematike. Nastupa kao žongler po festivalima. Opisuje se kao kreativan, otvoren, svestran, smotan, neobičan. Hobiji su mu žongliranje, ples, pisanje pjesama, knjiga, scenarija, kriptografija, osmišljavanje igara i programiranje igara. Nastupao je i na "Supertalentu" 2016. godine. Svojim najvećim postignućem u životu smatra prijedlog rješenja hipoteze kontinuuma, jednog od najvećih neriješenih matematičkih problema.

Luka Deranja (Foto: PR) Domagoj Oreški (Foto: PR) Foto: PR

Marino Rundić

Marino je diplomirao na pomorskom fakultetu, radi kao navigacijski časnik. Bio je frontman u heavy metal bendu, završio je studij nautike. Kaže da drugi za njega često kažu da je goth, geek, pirate, ninja. Hobiji su mu oživljavanje povijesti – predstavljanje viteza, airsoft, fotografija, a kolekcionar je raznoraznih stvari.

Luka Deranja (Foto: PR) Marino Rundić (Foto: PR) Foto: PR

Luka Deranja

Luka je predsjednik Udruge kreativnih intelektualaca (koju je sam i osnovao), studirao je aeronautiku i matematiku, ali je odustao od oba fakulteta. Radio kao quizmaster, kao trener odbojke. Opisuje se kao zabavan, komunikativan, inteligentan, lud i skroman. Hobiji su mu igranje i smišljanje društvenih igara, sportovi svake vrste te kvizovi.

Luka Deranja (Foto: PR) Luka Deranja (Foto: PR) Foto: PR

Robert Sertić

Robert je rođen u Rijeci, ali je dio djetinjstva proveo u Sydneyju. Opisuje se kao dobar, sarkastičan, maštovit i ponekad neodlučan. Hobiji su mu čitanje SF & fantasy knjiga, putovanje, gaming, društvene igre s prijateljima, a okusio se u amaterskom kazalištu te organiziranju geek konvencije. Svojim najvećim postignućem smatra to što se osamostalio.

Luka Deranja (Foto: PR) Robert Sertić (Foto: PR) Foto: PR

Marijan Smetko

Marijan dolazi iz Lipovljana, a trenutačno živi u Zagrebu, gdje studira na FER-u. Zanimaju ga fizika i informatika, svira klavir, hobiji su mu programiranje i izrada memeova, radi u softverskoj tvrtci u Zagrebu. Najvećim postignućem u životu smatra upis na fakultet.

Luka Deranja (Foto: PR) Marijan Smetko (Foto: PR) Foto: PR

Sve novosti pratite i na službenoj stranici showa ''Ljepotice i genijalci''.

https://novatv.dnevnik.hr/zabavni/ljepotice-i-genijalci/.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju