neobičan potez

Pobjednici Eurosonga prodali trofej za vrtoglav iznos, poznato je i što će napraviti s novcem

Kalush Orchestra Kalush Orchestra Jens Büttner/DPA/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra +9 Kalush Orchestra Galerija

Kalush Orchestra prodali su trofej koji su osvojili na Eurosongu na dražbi na Facebooku za 900 tisuća dolara, a novac će dati ukrajinskoj vojsci.

Ukrajinska grupa Kalush Orchestra, pobjednica ovogodišnjeg natjecanja za pjesmu Eurovizije, prodala je osvojeni trofej na dražbi za 900 tisuća dolara, a prikupljene novce članovi benda namijenili su ukrajinskoj vojsci.

Pogledaj i ovo showbuzz najveći favoriti za pobjedu! Ukrajinski predstavnici na Eurosongu za Dnevnik Nove TV komentirali strašnu situaciju u svojoj zemlji: "Borimo se!"

Osvojeni kristalni mikrofon prodan je na dražbi na Facebooku koju je vodio ukrajinski tv voditelj Serhij Pritula.

Prikupljenim sredstvima će se kupiti bespilotni zrakoplovni sustav PD-2, namijenjen ukrajinskim oružanim snagama, koji uključuje tri bespilotne letjelice ukrajinske proizvodnje i zemaljsku kontrolnu stanicu, rekao je Pritula.

Prodaja se poklopila s nastupom benda na humanitarnom koncertu na berlinskim Brandenburškim vratima, piše BBC.

Član benda Oleh Psiuk iskoristio je koncert da pozove sve ljude da se "ne navikavaju na rat u Ukrajini".

"Mislim da bi vijesti o ratu uvijek trebale biti na naslovnicama, sve dok ne nastupi mir", poručio je Psiuk.

Ruska invazija na Ukrajinu, koja traje već četiri mjeseca dosad je odnijela tisuće civilnih života, prisilila milijune Ukrajinaca na bijeg, a ukrajinske gradove pretvorila je u ruševine.

Moskva svoje djelovanje naziva "specijalnom vojnom operacijom" čiji je cilj razoružati Ukrajinu i zaštititi je od fašista.

Ukrajina i Zapad se slažu da je tvrdnja neutemeljena i da je ovaj rat ničim izazvan čin agresije.

 

(Hina)

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 2 +22 Marko Ciboci - 7 Celebrity Marko Ciboci o šminki na muškarcima i tituli najstrožeg člana žirija: "Mnogi ljudi bježe od realnosti"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 7 +10 Kolinda Grabar-Kitarović, Stipe Mesić i Ivo Josipović - 6 Celebrity Okupili se bivši predsjednici i predsjednica Hrvatske, Kolinda u haljini s prozirnim detaljima bacila ostale u drugi plan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene