zanimljiva priča

Prevario ju s prostitutkom, no nije to bio razlog prekida veze duge 13 godina, a danas su bliski prijatelji

Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Getty Images) +0 Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) Galerija

Hugh Grant i Elizabeth Hurley u vezi su bili 13 godina, a od prekida su najbolji prijatelji.

Glumci Hugh Grant i Elizabeth Hurley imali su jednu od najunikatnijih veza u Hollywoodu, a par je skupa bio čak 13 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz ljubav njegova života Smirila je zavodnika kojem su fetiš bile prostitutke, a nije joj smetalo ni što je dobio dijete s drugom

Do danas su ostali bliski prijatelji i podržavaju se u svemu u životu. Grant i Hurley upoznali su se na setu filma "Rowing With the Wind" 1987. godine. Hugh je glumio Lorda Byrona, dok je Elizabeth utjelovila njegovu bivšu ljubavnicu Claire Clairmont. Zbližili su se tijekom snimanja te su ubrzo postali par.

Nakon osam godina veze glumca su uhvatili s prostitutkom na Sunset Stripu u Los Angelesu. Policija ga je uhitila, a njegove fotografije objavili su tabloidi diljem svijeta. To pak nije uništilo njihovu vezu, već su ostali još pet godina zajedno. Ne čudi da su ih ostalih pet godina pratile glasine kako Hugh vara Elizabeth, no par je istaknuo kako su sve izgladili te to nije bio razlog njihovu prekidu. Hugha i dalje prati taj isti skandal.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to one of my best friends #HughGrant. As my grandmother used to say: Make new friends but keep the old; one is silver, the other gold 🐵🐵🐵 pic by @mariotestino

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Kako bi se našalila s cijelom situacijom, Hurley se pojavila u epizodi serije "Royals!" te je igrala kraljicu Helenu koja se našla s muškom prostitutkom po imenu Huge Grant. U seriji nije spavala s njim, no fanovi su bili oduševljeni.

Glumica je u jednom intervjuu otkrila kako su njezini prijatelji nazvali Hugha nadimkom Grumpelstiltskin jer je čitavo vrijeme bio prgav, što je i njoj malo smetalo. Ipak, njegov je šarm  pobijedio i to nije uzrokovalo probleme među njima.

Postali su najbolji prijatelji

Elizabeth Hurley i Hugh Grant prekinuli su 2000. godine, no za razliku od ostalih parova, njihov prekid nisu pratili veliki skandali. Naprotiv, par i danas tvrdi da svakodnevno pričaju te da su najbolji prijatelji. "Ona mi je najbolja prijateljica, nju prvu nazovem kada mi je teško", rekao je Hugh pet godina nakon prekida. Bivši par razgovara o svemu u životu, a Hurley kaže da za sve savjete ide upravo njemu.

Glumac je i kum Elizabethinu sinu Damianu, kojeg je dobila sa Steveom Bingom. S druge strane, Hurley je kuma Hughovim kćerima. Bivši ljubavnici i žive blizu jedan drugoga, a Hurley je dosta puta rekla kako su najbolji prijatelji puno duže od onoga koliko je trajala njihova veza. Dosta su ih puta pitali hoće li se ikada pomiriti, no kažu kako ipak misle da se to neće dogoditi jer su se sada zbližili na potpuno drugačiji način.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uncle Hugh ❤️

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

Elizabeth Hurley ne skriva da Hugha smatra članom svoje obitelji. "On mi je kao stariji brat, a obitelj ne možete tek tako prestati voljeti", rekla je. Dodaje kako su njezin bivši suprug, Hugh i ona zajedno odlazili i na odmor. Hurley kaže da njezinu bivšem suprugu Hugh nije smetao jer je bio samouvjeren, a znao je da je mogla biti s Hughom da je to htjela.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) +0 Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Celebrity Bivši supružnici se zajedno zabavljaju u izolaciji, dok njegove lijepe žene nema nigdje na vidiku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene