posloženi prioriteti

Ovako je Aki Rahimovski objasnio zašto svoj privatni život skriva od javnosti: "Novac nije bitan, najvažnija je obitelj"

Aki Rahimovski Aki Rahimovski In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Aki Rahimovski Galerija

Aki Rahimovski je jednom prilikom objasnio zašto skriva svoj privatni život od javnosti i što mu je najvažnije u životu.

Iznenadna smrt legendarnog Akija Rahimovskog zavila je u crno cijelu regiju.

Pogledaj i ovo Aki Rahimovski Bio je to veliki šok Nikad prežaljeni Aki napustio nas je zauvijek prije dvije godine, a evo i kako je glasilo njegovo pravo ime, koje rijetki znaju!

Popularnost frontmena grupe Parni valjak sezala je daleko izvan granica Hrvatske, no o njegovu privatnom životu nikada se nije puno znalo.

Aki je jednom prilikom objasnio i zašto svoju privatnost drži daleko od očiju javnosti i što je za njega najvažnije u životu.

"Privatni život treba ostati privatan. Moja supruga nije tražila eksponirati se uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da se ona ne želi slikati, i ne slikaju nas. Često se dogodilo da u novinama izađe slika mene s drugom ženom, a ona mi kaže: ‘Otkad sam ja to postala plava?’ Novac nije bitan. Najvažnija je obitelj. Kad primim svoje unuke, shvatim što je najvažnije na svijetu. Nisu to novci, to je obitelj", rekao je 2017. godine Rahimovski za srpski Blic.

Aki je prije dvije godine dobio kćerkicu Antoniju s 27 godina mlađom Slovenkom Barbarom Vesel i s obitelji je posljednjih godina živio u Sloveniji.

S bivšom suprugom Ingrid, s kojom je bio u braku 40 godina, dobio je i kćer Edinu, a iz prethodnog braka ima i sina Kristijana.

Aki je preminuo u dobi od 66 godina, a tužnu vijest objavili su na službenoj Facebook stranici grupe Parni valjak gdje su se od njega oprostili uz stihove pjesme "Za malo nježnosti".

"S neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski", napisali su u objavi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski +0 Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Celebrity Rahimovski je sa samozatajnom suprugom bio više od 40 godina, a sve je iznenadio prije dvije godine kad je u njegovu obitelj stigla prinova

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Aki Rahimovski Clubzone Aki Rahimovski otpjevao je neke od najljepših balada u povijesti naše glazbe, ovo je 15 najvećih hitova Parnog valjka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene