Serija "Pleme" na malim se ekranima prikazivala od 1999. do 2004. godine, a mi smo se prisjetili kako danas izgledaju njezini glavni glumci.

Galerija


Mnogi od nas još i danas sjećaju se novozelandsko-britanske znanstvenofantastične serije "Pleme", koja se prikazivala od 1999. do 2003. godine u više od 40 zemalja svijeta, a čija se radnja odvijala u postapokaliptičnom razdoblju nakon što je tajanstveni smrtonosni virus usmrtio sve odrasle, a preživjela su samo djeca te su se morala sama brinuti o sebi.

Vezani članci Kolinda Grabar Kitarović na setu serije Dar Mar Kolinda Grabar-Kitarović u ulozi kakvu još niste vidjeli. Bivša predsjednica u hit-seriji "Dar Mar" glumi samu sebe, otkrila nam je što joj je bilo najteže Draško Zidar Osebujna obitelj iz Dizmova: Kakav će dar mar napraviti obitelj Grob kojoj posao sve lošije ide?

Nije potrebno dodatno objašnjavati zašto su ovih dana brojni gledatelji prisjetili baš te serije i njezinih likova koji su obilježili naša djetinjstva i odrastanje. Stoga smo se i mi zapitali gdje su, 17 godina kasnije, Amber, Bray, Ebony, Lex i ostala ekipa, odnosno glumci koji su ih utjelovili, kako danas izgledaju i čime se u životu bave.

Novozelandska glumica Beth Allen utjelovila je jednu od glavnih junakinja serije, plavokosu i osjećajnu Amber. Ona je bila članica plemena Mall Rats, a glavni joj je cilj bio borba za pravdu i jednakost.

Beth danas ima 35 godina i još uvijek se bavi glumom. Nakon serije "Pleme" pojavila se bila u nekoliko serijala, također popularnih "Power Rangersa te u seriji "Shortland Street". U privatnom joj je životu najbolja prijateljica Antonia Prebble, koja je u seriji "Pleme" glumila Trudy.

Uloga najveće negativke u seriji pripala je Meryl Cassie, koja je glumila Ebony. Ona je svojom snalažljivošću stekla veliku moć, pa čak i započela rat protiv Odabranih. Meryl se danas bavi pjevanjem, a još je i na snimanju serije sudjelovala u snimanju soundtracka, a od drugog nastavka pa do kraja emitiranja pjevala je i naslovnu pjesmu. Danas kao pjevačica nastupa sa svojim sestrama Megan i Monique, koje su u seriji "Pleme" glumile Javu i Sivu.

Antonia Prebble u seriji je imala ulogu trudne 14-godišnje djevojčice Trudy, koja je rodila dijete i nakon toga uspješno pobijedila postporođajnu depresiju. Antonia se poput svojih kolegica Beth i Meryl i danas bavi glumom, pa se tako pojavila u serijama "Outrageous Fortune", "Anzac Girls" i "Power Rangers" te je glumila u kazališnim predstavama.

Bray je u seriji bio tiha patnja brojnih tinejdžerica, i to zahvaljujući glumcu Dwayneu Cameronu koji ga je utjelovio. On sam sebe danas naziva glumcem, scenaristom, redateljem i umjetnikom. Kao glumac pojavio se u nekoliko indie filmova, serijama "Power Rangers", "Shortland Street" i "The Cult" te u reklami za jedne bombone.

Brayu je glavna konkurencija u seriji bio Lex, i to kao divlji i zločesti dečko, no koji s vremenom postaje nježna duša. Njega je glumio Caleb Ross, koji se danas više ne bavi glumačkim poslom. Danas se bavi nečim potpuno drugačijim. Naime, najveća su mu zanimacija eskimski psi s kojima se bio preselio u Manitobu, gdje su zajedno proveli tri godine i o čemu je snimio dokumentarni film.

Nekada su bili tinejdžeri, a danas su odrasli ljudi, tijekom snimanja prve sezone većina glumaca je još uvijek pohađala školu, a one maloljetne na setu su pratili roditelji. Iako su tvorci serije planirali snimati nove sezone serije, od te su ideje ipak odustali jer su glumci odrasli i njihove godine više nisu mogle pratiti originalnu radnju i temu serije.

 

Danas je u sretnom braku, a bio je uvjeren da ga je djevojka varala s bivšim suprugom njegove žene

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom