Bradley Pierce je uz Kirsten Dunst i Robina Williamsa glumio u filmu "Jumanji" koji je prvi put emitiran 15. prosinca 1995. godine.

Galerija


Avanturistički holivudski film "Jumanji" iz 1995. godine u kojem je glavnu ulogu odigrao nikad prežaljeni pokojni glumac Robin Williams, zajedno s Bradleyjem Pierceom i Kirsten Dunst i danas je nakon toliko godina rado gledan i mnogi ga se često sjete.

Vezani članci Scena iz filma Dobri Will Hunting Najpoznatiji su najbolji prijatelji u svijetu showbiza, a kada im se ostvarila želja, doslovno su se rasplakali od sreće Robin Williams - 5 Njegova iznenadna smrt šokirala je mnoge, a bio je poznat po tome što je pomagao ljudima u teškim situacijama

Stoga se danas 38-godišnji Bradley povodom 25. godišnjice filma prisjetio snimanja i otkrio neke dosad malo poznate detalje, sveo odnosu s pokojnim Robinom i šminci koju je morao nositi za potrebe nekih scena.

"Nisam mogao disati kroz nos kada smo snimali scene s vodom i maskom i šminkom majmuna na licu" priznao je i otkrio kako je snimanje bilo za sve iscrpljujuće te da su on i Kirsten bili neprestano umorni.

Tvrdi i kako su producenti željeli da rade prekovremeno, iako djeca prema zakonu smiju raditi samo određeni broj sati, no tim su zahtjevom htjeli smanjiti troškove snimanja.

"Djeca na snimanju smiju provesti samo nekoliko sati, ali producenti su se obratili našim roditeljima s pitanjem postoji li neki način da radimo prekovremeno. To nije nimalo neuobičajeno u filmskoj industriji zbog rezanja troškova", izjavio je.

No producente je u toj namjeri zaustavio ni više, ni manje nego Robin koji ih je pozvao na stranu i poručio im kako nitko neće raditi prekovremeno.

"Rekao je da nećemo dodatno raditi. Sada ćemo sve pustiti i vratit ćemo se sljedeći tjedan. Za sav novac ovog svijeta nitko ne bi učinio to što je on učinio za nas. Osim što je bio drag, darežljiv i ljubazan, bio i vrlo zaštitnički nastrojen", prisjetio se Bradley.

Obožavani glumac jedva je provirio van iz kuće cijelu godinu, a otkrio je i točan razlog svoje velike brige