Omiljeni klinac

Sjećate li se Vragolastog Dennisa? Danas ima 33 godine i na prvu ga sigurno ne biste prepoznali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjećate li se omiljenog dječjeg junaka Vragolastog Dennisa? Danas je 33-godišnjak i nikad ga ne biste prepoznali.

Početkom 1990-ih film "Vragolasti Dennis" zabavljao je dječju publiku diljem svijeta, a avanturama malenog plavokosog dječačića bilo je teško odoljeti i odraslim gledateljima. Ta komedija iz 1993., postala je veliki kino-hit, a temeljena je na seriji istoimenih stripova. 

Priča o Dennisu, dječaku koji svojim nestašlucima terorizira susjedstvo, a posebno starog gospodina Wilsona, susjeda mrguda koji nikako ne odobrava Dennisove vragolije. U filmu je Dennisa utjelovio šestogodišnji Mason Gamble koji je odrastao u glumačkoj obitelji i od najmanjih je nogu bio izložen svjetlima reflektora. 

Mason je ulogu dobio nakon što je odabran između 20.000 djece koja su došla na audiciju. Nakon ove uloge je glumio i u filmu "Rushmore" Wesa Andersona, ali i u trileru "Arlington Roadu", no ostao je zapamćen prvenstveno kao Dennis. 

Danas je Mason 33-godišnjak, oženjen je i radio kao biolog mora. Biste li ga prepoznali?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) +2 Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Celebrity Majka slavnog glumca koja se bliži 100. rođendanu danas žali zbog operacija kojima se željela uljepšati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene