Kako vrijeme leti!

Zvijezda serije iz 90-ih mnogima je bio prva simpatija, a od uloge velikog zavodnika prošlo je više od 30 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Mario Lopez proslavio se kao zavodnik A. C. Slater u seriji "Školsko zvono", a i u 47. godini slovi za miljenika žena.

Ako ste odrastali u devedesetima, jedna od omiljenih tinejdžerskih serija sigurno vam je bila "Školsko zvono", koja se snimala od 1989. do 1993. i emitirala još puno godina kasnije.

Pogledaj i ovo Mark-Paul Gosselaar "To je bilo teško" Proslavio se kao ljepuškasti tinejdžer u hit-seriji zbog koje si jednu stvar ne može oprostiti, a evo i kako sada izgleda!

Vjerojatno pamtite i glavnog zavodnika iz serije A. C. Slatera, kojega je utjelovio tada 16-godišnji Mario Lopez i tako postao prva simpatija mnogih tinejdžerica.

Od tada je prošlo više od 30 godina i Mario je glumio u još puno filmova i serija, a kao i 47-godišnjak svojom pojavom mami uzdahe.

No iako je prava poslastica za oči, gledanje je sve što vam preostaje jer je Lopez od 2012. godine u sretnom braku s glumicom Courtney Laine Mazza, s kojom ima i troje djece, jednogodišnjeg Santina Rafaela, sedmogodišnjeg Dominica i desetogodišnju Giju Francescu.

Od holivudskog zavodnika pretvorio se u seksi taticu, a da uživa u obiteljskom životu, uvjerit će vas jedan pogled na njegov profil na Instagramu, gdje najčešće objavljuje fotke sa suprugom i djecom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mario Lopez (@mariolopez)

Maria, kao i ostatak ekipe iz "Školsko zvono", koju među ostalima čine i Elizabeth Berkeley, Mark-Paul Gosselaar te Tiffani-Amber Thiessen, možemo gledati i u novoj sezoni serije koja se na ekrane vratila pred kraj prošle godine, na opće oduševljenje gledatelja diljem svijeta koji su uz nju odrastali.

Prema pisanju stranih medija, nove su epizode publiku oduševile i već se snima druga sezona. Jedina zamjerka mnogih je što u novim epizodama nema Dustina Diamonda koji je utjelovio legendarnog Screecha, a i sam glumac, koji je ovog tjedna završio u bolnici, za medije je rekao da ne zna zašto je izostavljen.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene