Obožavatelji su ostali u šoku nakon što su shvatili da bi lik Emme iz omiljene serije "Prijatelji" sljedeće godine trebao navršiti 18 godina.

Galerija


Ona je bila najmlađa, ali i jedna od najslađih članica glumačke ekipe popularne serije "Prijatelji". Riječ je o Rachelinoj i Rossovoj kćeri Emmi, koju su zapravo utjelovile danas 16-godišnje sestre blizanke Noelle i Cami Sheldon. 

Vezani članci Courtney Cox i David Schwimmer Sjećate se urnebesne plesne rutine Monice i Rossa? Courteney Cox sada ju je izvela s Edom Sheeranom, video je pravi hit Slika nije dostupna Emocije, suze, plač: Trenuci koji se ne zaboravljaju tako lako!

Obožavatelji jedne od najpopularnijih serija svih vremena tako su ostali zatečeni činjenicom da je toliko vremena zapravo prošlo od njezina emitiranja i da je jedan od najmlađih likova danas itekako odrastao.

"Dakle, gledao sam 'Prijatelje' sinoć, epizodu u kojoj Ross snima video za Emmin osamnaesti rođendan i u kojoj Chandler govori: 'Bok, Emma, 2020. godina je. Jesi li se već razbudila od popodnevnog drijemanja?" I onda mi je sinulo da je 2020. godina sljedeća godina. Emma će sljedeće godine napuniti 18 godina", napisao je jedan od obožavatelja na Twitteru i pokrenuo cijelu lavinu komentara.

Njegova objava zaradila je više od 50 tisuća lajkova jer su svi bili izvan sebe, vođeni mišlju da je Emma "rođena" prije 17 godina.

"To je ludo. Uopće ne želim računati koliko dugo godina sam opsjednut 'Prijateljima'", "Zahtijevam snimanje nove epizode za Emmin 18. rođendan", samo su neki od dodatnih komentara zaluđenih obožavatelja.

Blizanke Noelle i Cami koje su glumile Emmu danas imaju 16 godina, i glumile su je sve do kraja emitiranja serije 2004. godine. I dalje se bave glumom, a uskoro ćemo ih moći vidjeti u filmu "Us" redatelje Jordana Peeleja, zajedno s Elisabeth Moss, Lupitom Nyong'o i Winstonom Dukeom.

Podsjećamo, i ulogu Rossova sina Bena utjelovili su blizanci, danas 26-godišnji glumci Cole i Dylan Sprouse.

Njihovo ljubljenje nije svima bilo simpatično: Antoniju je ovo bilo kao da izvode erotske radnje

Sonja je pokazala kako njezin dekolte izgleda kada na njega stavi 3300 kuna vrijedan badić

Ima li ona ogledalo? Voditeljica se pojavila u dekolteu u obliku ''one'' muške stvari