Michael Buble (Foto: PR)
Michael Buble (Foto: PR) Foto: PR

Kanadska superzvijezda dio je spektakularne izložbe koja se 12. rujna otvara u Los Angelesu, a samo četiri dana kasnije održat će svoj prvi koncert u Hrvatskoj.


Michael Bublé, Ringo Star, Iggy Pop, Quincy Jones, Sheryl Crow, Lars Urlich, samo su neka imena čije će se fotografije izložiti početkom rujna u Grammyjevu muzeju u Los Angelesu. Izložbu fotografa i kirurga Richarda Erlicha prikazuje 41 supersvijezdu u trenucima slušanja omiljene glazbe.
Bublé je tako stao uz bok najvećih glazbenika današnjice, a da se tamo nije našao slučajno dodatno potvrđuju rasprodani koncerti na aktualnoj turneji “An Evening With Michael Bublé”, u sklopu koje će 16. rujna 2019. u organizaciji Star produkcije nastupiti i u zagrebačkoj Areni. Procjenjuje se da bi turneja ovog talentiranog performera i pjevača mogla zaraditi oko 150 milijuna dolara što Bubléa svrstava na popis najtraženijih glazbenika te na 12. mjesto liste najbogatijih Kanađana.

Michael Buble (Foto: PR)
Michael Buble (Foto: PR) Foto: PR

Vezani članci Zagreb zatrpan smećem - 5 Otpad i dalje vruća tema u Zagrebu, a odvoz samo što nije poskupio: Prijeti li građanima još veći kaos? Hitna pomoć, ilustracija (Foto: Duško Marušić/PIXSELL) Na pješačkom prijelazu 79-godišnji vozač naletio na ženu (64), preminula je u bolnici

Njegov nastup u zagrebačkoj Areni bit će sjajna uvertira u otvorenje koncertne sezone, ali i rijetka prilika da ga pogledate uživo jerzagrebački nastup bit će jedini u regiji. Na tom koncertu promovirat će deseti studijski album ❤️ ("love", ''ljubav''), koji je u Kanadi postigao platinastu nakladu dok je u Americi već u prvom tjednu dospio na drugo mjesto Billboard 200 liste albuma.


Show ovog modernog Franka Sinatre jedan je od onih koji se ne propušta, a ulaznice za Bubléov spektakl u Areni Zagreb mogu se kupiti putem sustava www.eventim.hr te na njihovim prodajnim mjestima.