Malena zvijezda

Sjećate li se ovog slatkiša iz kultnog filma ''Jerry Maguire''? Nekoć je bio slatki štreber, a danas mami uzdahe!

Jonathan Lipnicki (Foto: Screenshot) Jonathan Lipnicki (Foto: Screenshot) Screenshot 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) Jonathan Lipnicki (Foto: Getty Images) Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) Jonathan Lipnicki (Foto: Getty Images) Jonathan Lipnicki (Foto: Getty Images) Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) +0 Jonathan Lipnicki (Foto: Screenshot) Galerija

Jonathan Lipnicki bio je dječja holivudska zvijezda, a danas i dalje glumi, no više je posvećen teretani.

Presladak dječačić koji se redovito pojavljivao u filmovima 1990-ih, Jonathan Lipnicki danas je odrastao muškarac od 28 godina, koji se iz slatkog štreberčića s naočalama pretvorio u zgodnog mladića utreniranog tijela. 

Pogledaj i ovo Brendan Fraser u Mumiji (Foto: Profimedia) Velika promjena Od holivudskog macana do srednjovječnog tatice u perajama s povećim trbuhom

Mnogi će se Jonathana sjetiti iz kultnog filma "Jerry Maguire", ali i "Stuarta malog", gdje je glumio glavne dječje uloge i publiku diljem svijeta razoružao svojim veselim osmijehom i smiješenom frizurom. 

Imao je sreće da postane zvijezda sa samo 6 godina, a družio se s nekim od najplaćenijih glumaca tadašnjice, poput Toma Cruisea. Njegov dječački šarm prepoznali su i gledatelji, a kako i ne bi? Jonathan je imao dobitnu kombinaciju - plava kuštrava kosa, naočale u stilu Harry Potter i široki osmijeh kao stvoren za filmska platna. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TBT 💪🏻

Objavu dijeli Jonathan Lipnicki (@jonathanlipnicki)

Iako je bio jedan od omiljenih holivudskih klinaca, Jonathanovo djetinjstvo nije prošlo u bajkovitom tonu. Njegovi vršnjaci i kolege iz školskih klupa godinama su ga maltretirali i zlostavljali. Često je bio predmet ruganja, a u tinejdžerskoj dobi su mu vršnjaci zalijepili etiketu homoseksualca. Od silnog stresa siroti Jonathan je dobio ekcem. 

"Kao klinca su me neprestano vrijeđali, a danas su mi ti isti ljudi prijatelji na Facebooku. U tom periodu sam se osjećao kao zadnje smeće. Dobivao sam panične napade, nisam želio ići u školu jer nisam znao hoću li preživjeti dan. U jednom trenutku sam se povukao u sebe i odlučio se posvetiti ostvarenju svojih snova", rekao je Jonathan na svom Instagram profilu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt 📷 @haileymagoon

Objavu dijeli Jonathan Lipnicki (@jonathanlipnicki)

Lipnicki je dodao i kako mu se velik broj novinara javio za intervjuee, ali ih je mladi glumac odbio jer nije još spreman potpuno otvoreno razgovarati o svojoj anksioznosti. 

Danas je Lipicki i dalje posvećen glumi, ali i vježbanju u teretani. Pasionirani vježbač svojim izgledom mami uzdahe žena diljem svijeta, a na Instagramu ima više od 100.000 pratitelja. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 1 Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 4 Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 3 Kit Harington (FOTO: Profimedia) - 2 +6 Kit Harington (Foto: Getty Images) Celebrity Od heroja do posrnule zvijezde: Miljenika publike snimili kako pijan tetura i viče u baru, osoblje ga izvelo na ulicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene