Je li ona ta prava?

Johnny Depp ipak ljubi odvjetnicu, ali ne onu za koju je javnost navijala, a bliski izvori tvrde da je veza ozbiljna: ''Kemija među njima je očita!''

Joelle Rich, Johnny Depp Joelle Rich, Johnny Depp Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp Joelle Rich, Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Johnny Depp - 1 +11 Johnny Depp - 2 Galerija

Johnny Depp u vezi je s Joelle Rich, odvjetnicom koja ga je branila u slučaju protiv bivše supruge Amber Heard.

Glumac Johnny Depp nakon niza neuspješnih veza, ponovno ljubi i to svoju odvjetnicu Joelle Rich, potvrđeno je za Page Six.

Pogledaj i ovo Lily-Rose Depp i 070 Shake nisu se trudile sakriti Kći legendarnog glumca nekoć je ljubila slavne frajere, a sada su je paparazzi ulovili u trenucima nježnosti sa ženom

Joelle je Deppa zastupala u suđenju za kelevetu prtiv britanskog tabloida The Sun koje je neuspješno završilo.

Odvjetnica je trenutno u procesu razvoda od supruga za kojeg se udala 2011. godine, a nikome nije poznato kako je njezina veza s glumcem započela.

Smatra se da je sve krenulo od njezinog zastupanja njega.

Blizak izvor je otkrio javnosti da se Depp s odvjetnicom na samom početku njihove romanse diskretno sastajao po hotelima, a ona je stigla u Virginiju kako bi ga podržala tijekom suđenja protiv Amber Heard, iako tada nije imala nikakvu profesionalnu obvezu za to.

''Njihova veza je ozbiljna, kemija među njima je očita'', tvrdi izvor blizak paru.

Deppa se ranije povezivalo s drugom odvjetnicom, Camille Vasquez, koja je brzo demantirala glasine.

"To je seksistički. Žalosno je i razočaravajuće, no ne mogu reći da sam toliko iznenađena", izjavila je tada.

Vasquez je istaknula da je Johnny bio njezin prijatelj i klijent četiri i pol godine.

Iako su fanovi navijali da Depp i Camille postanu par, odvjetnica je već neko vrijeme u sretnoj vezi s jednim britanskim poduzetnikom koji se bavi prodajom nekretnina i čini se kako je glumčevo srce u međuvremenu ukrala Rich.

Sudska bitka između Johnnyja i Amber završila je tako da je porota presudila u korist glumca.

Amber je glumca tužila za obiteljsko nasilje, a sud je odlučio da za njezine tvrdnje ne postoje dokazi.

Johnny Depp (58) je tužio Amber Heard za klevetu, tvrdeći da mu je uništila reputaciju i karijeru jer je u kolumni koju je 2018. objavio Washington Post napisala da je bila izložena obiteljskom nasilju tijekom braka, ne navevši pritom Deppovo ime.

Heard je podnijela protutužbu i tražila 100 milijuna dolara odštete zbog tvrdnji Deppovog bivšeg odvjetnika Adama Waldmana da su njezine tvrdnje o zlostavljanju "prijevara".

U šest tjedana svjedočenja, odvjetnici Amber Heard tvrdili su da je ona govorila istinu i da su njezine riječi u skladu s prvim amandmanom američkog Ustava o slobodi govora.

Svjedočenje je uživo prenošeno na društvenim medijima pa je javnost mogla čuti sve detalje o njihovom turbulentnom odnosu.

Heard i Depp upoznali su se na snimanju filma "The Rum Diary", a vjenčali 2015. Heard je 2016. podnijela zahtjev za razvod braka, a iduće godine su se razveli.

 


 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Pogledajte kako je Maju Šuput za rođendan iznenadio suprug Nenad, obradovao je i Blooma: "Malo je reći da je bio atrakcija!"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Nekad i sad Naša glumica danas izgleda kao vršnjakinja svojeg 9 godina mlađeg muža, a moglo bi vas iznenaditi kako je izgledala na početku karijere!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene