Johnny Depp je pred sudom izjavio kako je bio žrtva zlostavljanja bivše Amber Heard, tuži je za klevetu i traži 50 milijuna dolara odštete.

Galerija Johnny Depp Johnny Depp Amber Heard - 4 +25 Amber Heard - 3

Cijeli svijet s velikim zanimanjem prati suđenje i postupak koji je holivudski glumac Johnny Depp pokrenuo protiv svoje bivše supruge Amber Heard, u kojem je tuži za klevetu i traži 50 milijuna dolara odštete te tvrdi da je bio žrtva obiteljskog zlostavljanja.

Vezani članci Amber Heard - 1 Suđenje traje već tjednima, a Amber Heard kaže da samo želi da je Johnny Depp pusti na miru Camille Vasquez i Johnny Depp Svi pričaju o lijepoj odvjetnici Johnnyja Deppa, sitni detalji odaju da ih povezuje nešto više od posla?

58-godišnji glumac tuži Amber za klevetu zbog članka iz 2018. godine koji je objavljen u The Washington Postu, a za koji njegovi odvjetnici kažu da lažno implicira da ju je fizički i seksualno zlostavljao.

No javnost je ostala šokirana porukama koje je Johnny bio uputio svojem prijatelju Paulu Bettanyju u kojima mu je napisao kako bi volio spaliti i utopiti Amber, a to je pokušao objasniti njihovim zajedničkim apstraktnim smislom za humor i rekao da su tekstovi bili šale inspirirane Montyjem Pythonom.

"Spalimo Amber. Utopimo je prije nego što je spalimo. Poslije ću je**** njezino spaljeno tijelo kako bih bio siguran da je mrtva", napisao je Johnny Paulu u porukama koje mu je poslao 2013. godine, a koje su bile predočene na sudu.

Johnny je pred sudom izjavio da se on i Paul na takav način nose s teškim situacijama te da poruke nikada nisu poslane s namjerom da postanu stvarnost.

"Važno je znati da ništa od toga nikada nije zamišljeno da bude stvarno. Na primjer, tekst koji govori o spaljivanju gospođe Heard je izravno iz Monty Pythona i skeča o spaljivanju vještica, a zatim utapanju vještica. To smo svi gledali kad smo imali deset godina, to je jednostavno apstraktan humor", izjavio je Johnny i dodao kako je Amber na njegovo prijateljstvo s Paulom gledala kao prijetnju i da je bila odvratna prema njemu.

"Gospođa Heard je prezirala gospodina Bettanyja uglavnom zato što smo postali tako bliski prijatelji i za nju je on bio prijetnja koja bi me odvela od nje", tvrdi glumac.

Na sudu je emitirana i snimka u kojoj Johnny progovara o kraju veze s Amber, a u kojoj spominje gnjusne detalje.

"Odlazak je neophodan. Inače će doći do krvoprolića, kao što je došlo već na otoku. Jednostavno nije vrijedno toga", izjavio je Johnny.

Nakon toga prikazana je poruka u kojoj Johnny hvali Amber, a koju je poslao njezinoj majci Paige. Točnije, u poruci koju je Johnny poslao u kolovozu 2014. godine napisao je koliko je zahvalan Amber jer se brinula za njega u teškim trenucima.

"Nema sretnijeg čovjeka na ovoj zemlji, sa snagom koju mi ​​daje Amber. Vaša je kći daleko napredovala u ludom zadatku brige o ovom jadnom starom narkomanu. Dovoljno je reći da nikad nisam volio ženu ili nešto drugo više. Ona ima snagu tisuću muškaraca. A za to je zaslužan nitko ili ništa osim tebe, dušo. Tvoj sin odmetnik", pisalo je u poruci.

Johnny je nakon svega odbacio sve optužbe da je ikada napao Amber, a sudski se postupak nastavlja.

Kolinda pokazala nikad uži struk i razvukla široki osmijeh, a zbog kraljevskog izdanja svi su gledali samo u nju! Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 +26 Kolinda Grabar-Kitarović - 2

Mila Horvat pojavila se u javnosti nakon dugo vremena i pobrinula se da nikako ne prođe neopaženo Mila Horvat Mila Horvat - 4 Mila Horvat - 2 +22 Mila Horvat - 3

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju