Jessie James Decker uhvaćena je u razmjenjivanju strasti sa suprugom Ericom Deckerom, s kojim se odmara u Meksiku.

Galerija


Pjevačica i reality zvijezda Jessie James Decker uhvaćena je u trenutku razmjenjivanja nježnosti sa svojim suprugom, bivšim nogometašem Ericom Deckerom.

Par se trenutačno nalazi na odmoru u Cabo San Lucasu, a čini se kako su si stvarno dali oduška dok njihovo troje djece nije u blizini. 31-godišnja Jessie pokazala je da se i nakon tri trudnoće može pohvaliti top-formom, kao i obline koje su dolazile od izražaja u bikiniju s tangicama.

Jessie ne krije da svoj izgled može zahvaliti strogim dijetama, vježba četiri puta tjedno, a to se sve sudeći prema njezinim najnovijim fotografijama itekako isplati, iako ne voli vježbati.

"Bit ću iskrena. Mrzim vježbati. Jedna sam od onih koje odbrojavaju sate i zadnje sekunde do kraja treninga. Voljela bih uživati, da sam ovisna o vježbanju, ali jednostavno nisam", priznala je u jednom od intervjua krajem prošle godine.

Za Erica se udala 2013. godine, a 2014. rodila im se prva kćer Vivianne Rose. Godinu dana kasnije dobili su Erica II., a 2018. godine Forresta Bradleyja.

Bila ona fotošopirana ili ne izgleda baš kao na Instagramu, ovim je fotkama uspjela nadmašiti sva prijašnja izdanja s plaže!

Severina uputila podršku Bidenu, a za to je smislila savršen način koji sigurno neće proći nezamijećeno