odolijevaju svim preprekama

Milijarder i njegova 25 godina mlađa supruga jedan su od najneobičnijih parova među slavnima, ali čini se i velika podrška jedno drugome

Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Rupert Murdoch (Foto: AFP) Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Jerry Hall (Foto: Profimedia) +0 Jerry Hall (Foto: AFP) Galerija

Jerry Hall i Rupert Murdoch vjenčali su se 2016. godine, a slavna ljepotica nekoć je ljubila mnoge poznate muškarce među kojima je i Mick Jagger.

Nekoć jedna od najtraženijih manekenki koja je ljubila i Micka Jaggera, 64-godišnja Jerry Hall, posljednjih šest godina ljubuje s 90-godišnjim medijskim mogulom Rupertom Murdochom. Mnogi su se čudili toj vezi i predviđali joj neuspjeh, no čini se kako su bili u krivu.

Pogledaj i ovo Rupert Murdoch i Jerry Hall Je li moguće? Nagađa se koji je pomalo bizaran razlog razvoda 92-godišnjeg milijardera i bivše manekenke

Hall i Murdoch su zaruke objavili u siječnju 2016. godine, a 25 godina razlike nikada im nije bio problem. Vjenčali su se iste godine, a sve vijesti o njihovoj vezi budno je pratio časopis The Times, čiji je Rupert šef inače. Par zajedno provodi svaki slobodni trenutak te pobjegnu na putovanje kad god im se za to pruži prilika. Posljednjih godinu dana su se ipak malo primirili jer su oboje u rizičnoj skupini po pitanju koronavirusa.

Prije Murdocha, Jerry je ljubila mnoge slavne frajere, a najpoznatija od svih veza joj je ona s pjevačem Rolling Stonesa, Mickom Jaggerom.

Jerry je kao zanosna ljepotica osvojila Mickovo srce davne 1977. godine, a udala se za njega tek 1990. godine na Baliju. Devet godina kasnije brak im je proglašen nevažećim te su nakon toga odlučili prekinuti vezu, a razlog je navodno bila njegova nevjera i afere s drugim ženama. No i ona je bila ta koja je varala, što je i sama jednom prilikom priznala. Naime, 1980. godine bila je s tada oženjenim američkim tajkunom Robertom Sangsterom, i to kako bi se osvetila Micku za jednu od prevara.

Poslije Jaggera Hall je ljubila suosnivača Microsofta Paula Allena. Paparazzi su ih uhvatili na njegovoj jahti, no nakon dva mjeseca nisu htjeli potvrditi da su ikada bili zajedno. Godinu kasnije našla se u naručju filmskog producenta Georgea Wauda, koji je 11 godina mlađi od nje. Par je bio dvije godine zajedno, a nakon toga Hall je išla od dečka do dečka, sve dok se nije ponovno skrasila s Murdochom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene