Jerry Hall i Rupert Murdoch vjenčali su se 2016. godine, a slavna ljepotica nekoć je ljubila mnoge poznate muškarce među kojima je i Mick Jagger.

Galerija


Nekoć jedna od najtraženijih manekenki koja je ljubila i Micka Jaggera, 64-godišnja Jerry Hall, posljednjih šest godina ljubuje s 90-godišnjim medijskim mogulom Rupertom Murdochom. Mnogi su se čudili toj vezi i predviđali joj neuspjeh, no čini se kako su bili u krivu.

Vezani članci Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Nekad je bila jedna od najzanosnijih žena, a danas se o njoj priča zbog braka s 25 godina starijim Bianca Jagger (Foto: Profimedia) Bila je prava ljepotica i prva žena legendarnog glazbenika koji ju je neumorno varao, a danas ovako izgleda

Hall i Murdoch su zaruke objavili u siječnju 2016. godine, a 25 godina razlike nikada im nije bio problem. Vjenčali su se iste godine, a sve vijesti o njihovoj vezi budno je pratio časopis The Times, čiji je Rupert šef inače. Par zajedno provodi svaki slobodni trenutak te pobjegnu na putovanje kad god im se za to pruži prilika. Posljednjih godinu dana su se ipak malo primirili jer su oboje u rizičnoj skupini po pitanju koronavirusa.

Prije Murdocha, Jerry je ljubila mnoge slavne frajere, a najpoznatija od svih veza joj je ona s pjevačem Rolling Stonesa, Mickom Jaggerom.

Jerry je kao zanosna ljepotica osvojila Mickovo srce davne 1977. godine, a udala se za njega tek 1990. godine na Baliju. Devet godina kasnije brak im je proglašen nevažećim te su nakon toga odlučili prekinuti vezu, a razlog je navodno bila njegova nevjera i afere s drugim ženama. No i ona je bila ta koja je varala, što je i sama jednom prilikom priznala. Naime, 1980. godine bila je s tada oženjenim američkim tajkunom Robertom Sangsterom, i to kako bi se osvetila Micku za jednu od prevara.

Poslije Jaggera Hall je ljubila suosnivača Microsofta Paula Allena. Paparazzi su ih uhvatili na njegovoj jahti, no nakon dva mjeseca nisu htjeli potvrditi da su ikada bili zajedno. Godinu kasnije našla se u naručju filmskog producenta Georgea Wauda, koji je 11 godina mlađi od nje. Par je bio dvije godine zajedno, a nakon toga Hall je išla od dečka do dečka, sve dok se nije ponovno skrasila s Murdochom.

Između njih je čak 47 godina razlike: Govorili su da joj može biti djed, predviđali im brzi kraj, ali oni su i dalje skupa

Mlađahne ljepotice samo se redaju u životu ovog tajkuna, a evo kako se osigurao da njegova bivša ne ljubi nikoga