Ona je nedodirljiva

Turbulentan put latino dive Jenny "iz kvarta": Nekoć obična cura, a danas milijunašica raskošnih oblina

Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez i Smokey Robinson (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) +12 Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: AFP) Galerija

Jennifer Lopez već desetljećima je jedna je od najvećih svjetskih zvijezda. Ova slavna dama sada je napunila 50 godina, a mi smo se prisjetili njezinih početaka.

Latino diva divnog glasa, raskošnih bokova i velikog talenta, Jennifer Lopez, slavi 50. rođendan.

Pogledaj i ovo Anastacia (Foto: Profimedia) Život pun izazova Diva koja je iz svih nedaća izišla još jača: Godinama se borila s teškim zdravstvenim problemima

Svojim izgledom i živahnošću svakog dana prkosi predrasudama i dokazuje da i u šestom desetljeću života pali i žari većim sjajem od onoga mnogo mlađih kolegica. 

Jennifer je prošla dalek put od početaka svoje karijere, od skromne djevojke iz susjedstva do jedne od najvećih diva u povijesti glazbe, a na sceni je prisutna već desetljećima. Stalnim izbacivanjem glazbenih hitova dokazala je da za nju ne postoje granice i da ne pripada samo jednoj eri - ona je bezvremenska diva. 

Karijeru je započela 1991., i to kao profesionalna plesačica, a dvije godine kasnije odlučila se okušati u glumačkoj karijeri. U zvjezdanu orbitu lansirala ju je uloga Selene u biografskom filmu istog imena iz 1997. godine. Za tu je ulogu Lopez odmah dobila nominaciju za Zlatni globus i postala prva latino glumica koja je za jedan film zaradila više od milijun dolara. Zatim su uslijedili hitovi "Anakonda" i "Daleko od očijut", čime je Jennifer postala najplaćenijom latino zvijezdom u Hollywoodu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tonight, we partied!!!! 🎉Thanks for kicking it off with me, LA. See you again tomorrow!!!!❤️✨ @richfury / ForumPhotos

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Iako ju danas prvenstveno doživaljavamo kao pjevačicu, Jennifer je na sceni bila prisutna već gotovo deset godina prije no što se upustila u pjevačke vode. Njezin prvi album objavljen je 1999. i jako je popularizirao latino ritmove na američkoj glazbenoj sceni. Uspjeh za uspjehom se nizao, a Jennifer je postala san mnogih muškaraca i žena. 

Seksi izgled i veliki, raskošni bokovi i stražnjica postali su zaštitni znak te ljepotice. Za njezinim su oblinama mnogi toliko žudjeli da ih je J.Lo osigurala na milijunske iznose. Bio je to prvi slučaj zvijezde koja je odlučila osigurati određeni dio tijela kao svoj zaštitni znak. 

Na krilima uspjeha, Jennifer je izbacila i svoju prvu romantičnu komediju "Vjenčanje iz vedra neba" i svoj drugi album u isti tjedan. Time je postala prva zvijezda koja je u istom tjednu imala najgledaniji film na svijetu i najprodavaniji album na svijetu. 

Iako joj je karijera neprestano cvala, Jennifer je doživjela mali zastoj u između 2005. i 2007. godine. Nekoliko filmova koji su podbacili i album na španjolskom jeziku smanjili su Jenniferinu zaradu u tom periodu, ali diva se nije dala smesti. Vratila se jača i veličanstvenija no ikada prije. 

Postala je članicom žirija u Američkom idolu 2011. godine, a pričalo se i da je njezin honorar najveći u povijesti toga showa. Danas i dalje glumi, snima i pjeva, a upravo su objavljene i prve fotke sa seta njezina novog filma u kojem glumi striptizetu. 

S 80 milijuna prodaanih albuma, Jennifer Lopez najuspješnija je latino zvijezda u SAD-u. Forbes ju je 2012. stavio na prvo mjesto najmoćnijih celebova na svijetu, a trenutačno se nalazi i na 38. mjestu ljestvice najmoćnijih i najutjecajnijih žena svijeta. 

Generacije su odrasle uz Jenniferinu glazbu, pa su tako hitovi "If You Had My Love", "I'm Real", "Aint' it Funny" i "Jenny from the Block" danas dosegli kultni status. 

S obzirom na slavu i obožavanje milijuna muškaraca i žena, za detaljima iz privatnog života lijepe pjevačice uvijek je vladala pomama. A nije to ni iznenađujuće s obzirom na to koliko je turbulentan bio. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2️⃣ days till #vmas...this was the first video and single off my album “This Is Me...Then”. It was probably my most personal album ever...and honestly my favorite album I’ve done so far...I just loved the sound of it and the sentiments...At that time I truly realized that being an artist meant you have to be vulnerable and bare your heart and soul...it takes courage to do that...to really show who you are at any given moment in time...and this was me then... completely. And one of the things that was important for me to remind everyone of in that moment was who I am and who I will always be...don’t be fooled by the rocks that I got I’m still I’m still...JENNY FROM THE BLOCK. #nomatterwhereIgoIknowwhereIcamefrom #VMAs #videovanguard #thisismenow #humbledandgrateful

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Lopez je od 1997. do 1998. bila u braku s kubanskim konobarom Ojaniem Noaom, a iako je ljubav bila kratkog vijeka, godinama kasnije morala se vući po sudnicama zbog svoga prvog supruga. Naime, Jennifer je 2006. morala tužiti svog bivšeg supruga ne bi li ga zakonski spriječila da objavi knjigu s pikanterijama iz njihova braka. Sud je presudio u korist ljepotice, pa je na kraju Noa morao predati sve kopije i primjerke svojih rukopisa i pristati na to da ih nikada neće objaviti. 

No čak ni nakon dvadeset godina od završetka njihova braka suđenje zbog kompromitirajućeg videa koji je nastao za vrijeme njihova medenog mjeseca nije završeno. Noa je već dobio milijunske ponude za njegovo objavljivanje, no Jennifer to sudski stopira već dugi niz godina. 

Nakon prvog bračnog kraha Jennifer je bila u vezi s reperom Seanom Combsom. 1999. par je uhićen zbog pucnjave na Times Squareu u New Yorku. I Jennifer i njezin tadašnji ljubavnik dobili su kazne zbog ilegalnog posjedovanja oružja. 

Sljedeći muškarac u životu latino ljepotice bio je njezin plesač Chris Judd, s kojim se vjenčala 2001. Ipak, i taj je brak propao rekordnom brzinom, pa je brakorazvodna parnica bila okončana već 8 mjeseci nakon sklapanja braka. 

Muškarac s kojim je Jennifer ostala dugo i s kojim je gradila ozbiljnu budućnost bio je slavni glumac Ben Affleck. Njihova veza bila je celebrity veza desetljeća. Mediji su taj par nazivali "Bennifer", a zaručili su se 2002. Iako je sve bilo savršeno, a J.Lo se dala u planiranje raskošnog vjenčanja na kojem je trebalo biti pušteno stotinu golubica, par je odgodio vjenčanje samo dan prije zakazanog termina! Nakon tog debakla službeno su prekinuli 2004. 

Slomljeno srce Jennifer je odlučila zaliječiti u naručju dugogodišnjeg prijatelja Marca Anthonyja, za kojeg se uskoro i udala. 2007. par je objavio sretnu vijest – Jennifer je čekala njihovo prvo dijete. 

Kao i mnogi drugi članovi obitelji te pjevačice, i ona je dočekala blizance 2008. godine. Prve fotografije Jenniferinih blizanaca prodane su za 6 milijuna dolara i time su postale najskuplje fotke djece u povijesti. 

Unatoč dugogodišnjoj skladnoj vezi, par je obznanio da se rastaje 2012. godine.

Danas je Jennifer ponovno zaručena, i to za sportaša Alexa Rodrigueza, za kojeg se šuškalo da ju je varao. Unatoč tim šuškanjima, Jennifer i Alex djeluju vrlo sretno, a ta dama koja je upravo ušla u šesto desetljeće života nije nikada bila više seksi, sretna i prirodna. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The MET Ball 2019. Dedicated to Luigi Massi. Link in bio. 💕

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene