U Velikoj Britaniji provedeno je istraživanje o ljepoti zvijezda koje imaju više od 40 godina, a rezultati su i više nego zanimljivi, a neki i pomalo zabrinjavajući.

Galerija


Pjevačica i glumica Jennifer Lopez slovi kao jedna od najljepših žena današnjice, pa je u jednom istraživanju čak 38% Britanki priznalo da bi bile sretnije u životu kada bi izgledale kao ona, a upravo je latino ljepotica odnijela tijesnu pobjedu u anekti u kojoj se postavilo pitanje koja je zvijezda starija od 40 godina najljepša.

Vezani članci Jennifer Lopez Lopez u ležernom izdanju napravila potez koji je prije samo nekoliko mjeseci imala i Affleckova bivša djevojka Jennifer Lopez Gola fotografija Jennifer Lopez koju je sama objavila izazvala je hrpu oduševljenih rekacija, ali to se ne sviđa svima

51-godišnja Lopez odnijela je tijesnu pobjedu ispred godinu dana starije Jennifer Aniston, a na trećem je mjestu završila 40-godišnja Kim Kardashian. U prvih deset našli su se i neki muškarci, točnije Will Smith, bračni par Victoria i David Beckham, Brad Pitt, Naomi Campbell, Tom Cruise i Tess Daly.

Anketa je provedena među Britancima nakon što je jedna od tamošnjih estetskih klinika ustanovila da na zahvate dolaze sve mlađi i mlađi ljudi koji se odlučuju za ubrizgavanje botoksa u lice, filere ili kemijske pilinge i to sve prije navršene 33 godine.

Čak 70% ispitanika izjavilo je da su o metodama protiv starenja počeli ramišljati nakon što su se tijekom prošle godine puno puta vidjeli na kamerama za vrijeme video poziva.

"Sjajno je vidjeti kako ovo istraživanje pokazuje da se stigma oko takvih tretmana smanjuje ili nestaje, međutim jednako je toliko važno da žene shvate da tretmani protiv starenja nisu kozmetički tretmani, već medicinski zahvati", poručila je izvršna direktorica i osnivačica klinike koja je provela istraživanje Hannah Russel za The Sun.

A tko bi po vama trebao odnijeti pobjedu možete odlučiti u našoj anketi. 

Kći svima poznate glumice masku nije zaboravila, ali je grudnjak ovoga puta ostavila kod kuće

Albina ne skriva koliko je zaljubljena u svog dečka nogometaša, a prizor s nove fotke koju je objavila sve je zadivio!