Okrutna gospodarica

Brutalna priča o ozloglašenoj kraljici kokaina koja je smaknula više od 250 ljudi uskoro će ugledati svjetlo dana

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jeniffer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: AFP) +0 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Galerija

"Oduvijek me fascinirala priča o Griseldi Blanco i napokon sam dobila priliku da je utjelovim na filmu", uzbuđeno je rekla Jennifer Lopez o svom novom projektu.

Imala je samo 11 godina kada je ubila svoju prvu žrtvu, a nikada se više nije okrenula te je postala poznata u povijesti kao "Kuma kokaina". Radi se o kolumbijki Griseldi Blanco, jednoj od najvećih dilerica u povijesti, koju će u novom filmu glumiti latino diva Jennifer Lopez.

Okrutna kraljica kokaina povezana je s preko 250 ubojstava, a bila je aktivna diljem Sjeverne i Južne Amerike. Njezino je bogatstvo neprocjenjivo, a među brojnim rijetkim detaljima koje je posjedovala je set posuđa od kostiju koji je nekoć pripadao kraljici Elizabeti te smaragdima optočen pištolj rađen po njezinoj mjeri.

Sve do smrti bila je na glasu kao okrutna gospodarica koja je ubila svoja tri supruga te je održavala biseksualne orgije. Ubijena je prije osam godina dok je bila u kupovini, a o njezinom životu snima se film u kojem glavnu ulogu igra J. Lo. Slavna pjevačica i glumica također će i režirati film, koji će se zvati "Kuma".

"Oduvijek me fascinirala priča o Griseldi Blanco i napokon sam dobila priliku da je utjelovim na filmu. Griselda je imala dinamičan karakter, bila je ambiciozna, ozloglašena i okorjela kriminalka", rekla je Lopez te je istaknula kako je veoma uzbuđena što će upravo ona utjeloviti kraljicu kokaina.

O Griseldi je već snimljena biografska drama "Cocaine Godmother", a glavnu ulogu je imala Catherine Zeta-Jones.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene