Izvazvala pomutnju!

Nikome nije jasno da je rodila prije tjedan dana, kada vidite kako izgleda njezin trbuh bit će vam i jasno zašto

Jena Frumes (Foto: Screenshot/Instagram) Jena Frumes (Foto: Screenshot/Instagram) Screenshot/Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jena Frumes (Foto: Screenshot/Instagram) Galerija

Jena Frumes pokazala savršeno ravan trbuh tjedan dana nakon poroda sina kojeg je dobila s Jasonom Derulom.

Američki pjevač Jason Derulo i njegova djevojka, manekenka Jena Frumes postali su roditelji dječaka, a sretnu su vijest objavila tjedan dana nakon dolaska iz rodilišta.

Pogledaj i ovo showbuzz Kratko su zajedno Nikamo bez nje: Miljenik žena ne odvaja se od atraktivne djevojke, nije joj uspio odoljeti ni poznati nogometaš

Jena je na svom Instagramu objavila fotografiju iz bolničke sobe, ali sve je najviše zantrigirala ona fotografija na kojoj pokazuje savršeno ravan trbuh zbog čega se mnogi pitaju kako je moguće da tako izgleda svega nekoliko dana nakon poroda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JENA (@jenafrumes)

"Molim, kako je moguće da tako izgledaš", "Izgledaš nevjerojatno", "Objasni nam kako", "Je li to tvoje tijelo nakon poroda", "Kao da si bila trudna samo pet minuta", "Jesi li ti uopće rodila, kako si tako mršava", "Nemoguće da ti trbuh ovako izgleda nakon poroda", "Wow, tako izgledaš nakon tjedan dana od poroda", "Ti si savršena", samo su neki od komentara koje je dobila.

Uskoro se oglasila i novopečena majka koja je svojim znatiželjnim obožavateljima objasnila da tako izgleda jer joj se trudnički trbuh nije vidio gotovo do šestog mjeseca trudnoće.

Jena i Jason u vezi su od prošlog ljeta, a potvrdili su ju zajedničkim pojavljivanjem u javnosti i objavljivanjem zajedničkih videozapisa i fotografija na društvenim mrežama.

"Jason i Jena nisu bili dugo u vezi prije karantene, ali odlučili su ju provesti zajedno i sada uživaju. Oboje su otvoreni, živahni i spontani i stvarno se dobro slažu. Jason se neko vrijeme nije htio ni za koga vezati jer je nastupao diljem svijeta, ali ovo se sada činilo ispravnim i svjestan je onoga što se događa", izjavio je svojevremeno njima blizak izvor za The Sun.

Prije Jene pjevač je ljubio manekenku Daphne Joy, s kojom je bio još 2016. godine, a prije nje je tri godine bio u vezi s pjevačicom Jordin Sparks, s kojom je prekinuo 2014. godine.

Jena je poznata i kao bivša djevojka igrača Manchester Uniteda Jesseja Lingarda, a s njim je prekinula u ožujku 2018. godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene