Pokazala grudi u prozirnom

Kažu da je ovo najbrutalniji kostim koji je Jelena Karleuša stavila na sebe: ''Slobodno buljite!''

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša +10 Jelena Karleuša Galerija

Jelena Karleuša objavila je na društvenim mrežama vrlo izazovne fotografije u raskošnom kostimu koji je istaknuo njezine atribute.

Regionalna pjevačica Jelena Karleuša već svakodnevno svoje obožavatelje iznenađuje provokativnim fotografijama, a to je učinila i ovoga puta.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Na profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira u dijamantnom kostimu, točnije grudnjaku i gaćicama napravljenim od prozirnog materijala s detaljima cirkona.

U ovome je Jelena pokazala svoje raskošne grudi, a vidjele su joj se i bradavice. Također je pokazala i svoju zgodnu i istreniranu figuru.

"Diva broj 1", "Sijaš kao dijamant, jednostavno prekrasna", "Ista Madonna", "Diva", "Goriš", nizali su se pozitivni komentari njezinih pratitelja.

Nedavno je pjevačica svoje obožavatelje nasmijala šaljivom videosnimkom zbog komentara koje je uputila svojoj fotografkinji dok ju je namještala za fotografiju: "Kako si mislila da navučem preko guzice?!", "Pokušaj biti funkcionalna".

Karleuša je javnosti poznata po svojim golišavim modnim kombinacijama u kojima svoje fanove ostavi bez daha, a outfiti su joj u rangu sa svjetskim zvijezdama.

Jednostavno se voli isticati, ali i pokazivati svoje tijelo u najmanjim kostimima koji postoje. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić s ocem +6 Ecija Ojdanić Celebrity Ecija Ojdanić u badiću pokazala liniju koju je posljednjih godina dovela do savršenstva, divi joj se i Bojana Gregorić!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Izabel Kovačić - 3 In Magazin: Izabel Kovačić - 4 In Magazin: Izabel Kovačić - 9 In Magazin: Izabel Kovačić - 10 +5 In Magazin: Izabel Kovačić - 8 inMagazin Izabel Kovačić jedna je od najljepših žena nogometaša, ali se i profilirala u uspješnu poslovnu ženu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene