Sada su svi sretni

Godinama su se nalazili iza leđa bivših partnera i šuškalo se da je željna njegovih milijuna, ali sve su uvjerili u suprotno!

Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 4 Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) +3 Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Galerija

Jeff Bezos snimljen je u noćnom izlasku s djevojkom Lauren Sanchez koja mu je prije razvoda od Mackenzie Scott godinama bila ljubavnica, a ona je mamila poglede svojim raskošnim dekolteom.

Milijarder Jeff Bezos uživa u ljubavi sa svojom nekadašnjom ljubavnicom Lauren Sanchez.

Pogledaj i ovo Lauren Sanchez i prijateljice - 1 Evo tko su one! Supruga milijardera proslavila je rođendan s najboljim prijateljicama, s jednom od njih ima neuobičajenu poveznicu!

Par je ovaj tjedan snimljen u večernjem izlasku, a ona je po običaju ukrala svu pozornost svojim raskošnim dekolteom koji je istaknula u seksi haljinici.

Zaljubljeni i nasmiješeni, pred paparazzima su prošetali držeći se za ruke i izmjenjivali su nježnosti, što im prije nekoliko godina nikako ne bi palo na pamet, jer su se morali skrivati.

Naime, Jeff je svoju bivšu suprugu Mackenzie Scott dugo varao s Lauren, a zbog nje su se i 2019. razveli, i to nakon 26 godine u braka u kojem su dobili četvero djece.

Iste godine prvi put je snimljen u izlasku s Lauren na Wimbledonu, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i Lauren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

Bezosova bivša također je pronašla sreću nakon razvoda i to s profesorom njihove djece Danom Jewettom. S obzirom na to da je bila uključena u prve dane Amazona i njegovog pretvaranja u najmoćniju e-trgovinu, razvod ju je učinio milijarderkom jer je time stekla kontrolu nad 4 posto dionica Amazona što joj je donijelo 38,3 milijarde dolara, a prema zadnjim informacijama vrijedna je 54,9 milijardi i treća je najbogatija žena svijeta. Časopis Forbes McKenzie je prošle godine proglasio i najmoćnijom ženom svijeta.

Lauren iza sebe ima dva propala braka iz kojih ima troje djece.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 +25 Severina - 6 Celebrity Vrijedilo je čekati 13 godina: Severina u prozirnoj haljinici u Opatiji priredila spektakl za pamćenje!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene