Borba za ostanak

Pale su prve ozljede i liječničke intervencije, a dosad najkreativniji zadatak skupo je koštao troje kandidata

Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ +0 Jedanaesta epizoda showa \ Galerija

U jedanaestoj emisiji showa "MasterChef" kandidati su pokazali svu svoju kreativnost, ali Maja, Vanja i Igor su ti koji će se morati boriti za ostanak u natjecanju.

Dolaskom u MasterChef vilu kanidati su se još više zbližili pa su pali i prvi nadimci, ali nažalost i prva ozljeda i to Marka Krznarića koji je u vili pao i ozlijedio se, te je morala intervenirati liječnička služba. Zbog svega je propustio i prvo kuhanje.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin opasno dobri Omiljeni chefovi iz MasterChefa udružili snage u kuhinji pa završili u društvu policije!

A kuhanje su propustili i Tomislav Marković, Ana Marija Kutleša i Ema Baniček jer su bili najbolji u prethodnom izazovu, a ostatak kandidata dočekalo je iznenađenje i jedan od najkreativnijih zadataka dosad, a to je spremanje jela koja odražavaju njihov karakter.

''Vi ste taj glavni začin u jelu koje ćete spremati. Zapaprite ga svojom osobnošću i začinite ga svojim karakterom'', rekao im je Stjepan te dodao da svatko od njih mora pokazati sebe na tanjurima.

I žiri je među sobom raspravio o jelima koja bi mogla opisati njihov karakter. Stjepan bi išao na nešto sirovo i poigrao bi se strukturama.

''Nema skrivanja, nema laganja, zato sirovo'', objasnio je on. Damir bi radio tunu u zelenom papru, a Melkior bi sam sebe najbolje opisao poširanom ribom.

Kuhanje sa sobom uvijek nosi i neke opasnosti koje je na svojoj koži osjetila Zvjezdana koja je porezala jagodicu prsta i Igor koji je završio na šivanju.

Oni koji nisu u potpunosti ispunili očekivanja žirija u ovom izazovu i imali su previše grešaka su Maja, Vanja i Igor koji sada imaju zadatak boriti se za ostanak u MasterChefu.

Ne propustite u sljedećoj emisiji pogledati tko će prvi napustiti MasterChef kuhinju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene