U jedanaestoj emisiji showa "MasterChef" kandidati su pokazali svu svoju kreativnost, ali Maja, Vanja i Igor su ti koji će se morati boriti za ostanak u natjecanju.

Galerija Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ +5 Jedanaesta epizoda showa \

Dolaskom u MasterChef vilu kanidati su se još više zbližili pa su pali i prvi nadimci, ali nažalost i prva ozljeda i to Marka Krznarića koji je u vili pao i ozlijedio se, te je morala intervenirati liječnička služba. Zbog svega je propustio i prvo kuhanje.

Vezani članci MasterChef deveta emisija Melkior, Damir i Stjepan očekuju najbolja jela, tko će pokazati najviše strasti, ambicije i kreativnosti? Sada je svaka sitnica važna! MasterChef sedma emisija Neki su bili uvjereni u svoj uspjeh i grdno su se prevarili, a Melkioru je čak i kost zapela u grlu: ''Prisjedne jelo ovako''

A kuhanje su propustili i Tomislav Marković, Ana Marija Kutleša i Ema Baniček jer su bili najbolji u prethodnom izazovu, a ostatak kandidata dočekalo je iznenađenje i jedan od najkreativnijih zadataka dosad, a to je spremanje jela koja odražavaju njihov karakter.

''Vi ste taj glavni začin u jelu koje ćete spremati. Zapaprite ga svojom osobnošću i začinite ga svojim karakterom'', rekao im je Stjepan te dodao da svatko od njih mora pokazati sebe na tanjurima.

I žiri je među sobom raspravio o jelima koja bi mogla opisati njihov karakter. Stjepan bi išao na nešto sirovo i poigrao bi se strukturama.

''Nema skrivanja, nema laganja, zato sirovo'', objasnio je on. Damir bi radio tunu u zelenom papru, a Melkior bi sam sebe najbolje opisao poširanom ribom.

Kuhanje sa sobom uvijek nosi i neke opasnosti koje je na svojoj koži osjetila Zvjezdana koja je porezala jagodicu prsta i Igor koji je završio na šivanju.

Oni koji nisu u potpunosti ispunili očekivanja žirija u ovom izazovu i imali su previše grešaka su Maja, Vanja i Igor koji sada imaju zadatak boriti se za ostanak u MasterChefu.

Ne propustite u sljedećoj emisiji pogledati tko će prvi napustiti MasterChef kuhinju!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju