Manekenka Jasmine Sanders snimljena je kako uživa na plaži u Miamiju na kojoj se su svi pogledi bili upereni prema njoj.

Galerija


Američka manekenka Jasmine Sanders, poznata i pod nadimkom Zlatna Barbie, bila je glavna zvijezda plaže u Miamiju kojom se šetkarala u crnom bikiniju i mamila znatiželjne prolaznike.

Njezina je pojava privukla i pažnju dežurnih paparazza, ali ona se na njih uopće nije obazirala. Poziranje joj nije strano jer je krasila brojne naslovnice, između ostalih i onu Sports Illustrateda prošle godine, za koju je također pozirala u oskudnom bikiniju, a društvo su joj pravile bivša Miss Universe Olivia Culpo i kolegica Kate Bock.

"Stvarno se osjećam puno ugodnije u bikiniju nego u drugoj odjeći. I vjerujem da izgledam viša nego što jesam. Iz dana u dan nosila bih bikini stalno, bez obzira na sve što moram obavljati", priznala je Jasmine, koju neki izgledom uspoređuju i s pjevačicom Jennifer Lopez. 

Prema riječima glavne urednice Sports Illustrated Swimsuita i novinarke MJ Day, tri su ljepotice bile izabrane za naslovnicu zbog njihovih zanimljivih individualnosti, jedinstvenih postignuća, kao i zbog zajedničkih ambicija i ciljeva.

"Jasmine je sama stvorila nevjerojatnu karijeru zahvaljujući čvrstoj odlučnosti i fokusu na to što radi, a sada koristi platforme na društvenim mrežama zagovarajući borbu protiv socijalne nepravde", izjavila je za Daily Mail.

Na žalost muške populacije, Jasmineino je srce zauzeto od prošle godine, otkad je u vezi sa trenerom koji se inače brine o formi slavnih, Anthonyjem Rhoadesom.

Bila ona fotošopirana ili ne izgleda baš kao na Instagramu, ovim je fotkama uspjela nadmašiti sva prijašnja izdanja s plaže!

Ne odvaja se od seksi djevojke, ali ni od čaše s pićem, no čini se da je ipak nekako uspio sve izbalansirati...