Kiseli osmijeh brzo nestao

Jada se pojavila prvi put u javnosti nakon skandala na Oscarima, trudila se biti dobre volje, ali nije joj to baš uspjelo

Jada Pinkett Smith Jada Pinkett Smith Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jada Pinkett Smith - 4 Jada Pinkett Smith - 5 Jada Pinkett Smith - 3 Jada Pinkett Smith - 6 Jada Pinkett Smith - 1 Will Smith, Jada Pinkett Smith Jada Pinkett Smith Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) +2 Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Galerija

Jada Pinkett Smith izašala je po prvi put u javnost nakon dodjele Oscara na kojoj je njezin suprug Will Smith ošamario Chrisa Rocka.

Jada Pinkett Smith pojavila se prvi u javnosti nakon što je njezin suprug, glumac Will Smith ošamario Chrisa Rocka na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Pogledaj i ovo Will Smith, Jada Pinkett Smith ''jednostavno smo...'' Jada Pinkett Smith šokirala je javnost nevjerojatnim priznanjem o odnosu nje i Willa: ''Koja lažljivica, samo ga želi osramotiti''

50-godišnja Jada prisustvovala je svečanom otvorenju The Rhimes Performing Arts Centra u Los Angelesu i iskoristila priliku da se pokaže u najbolje svjetlu i pritom se trudila pokazati da je sjajno raspoložena. Nosila je glamuroznu zlatnu haljinu bez naramenica i decentni nakit, no u jednom joj je trenutku očito postalo prehladno pa se zaogrnula bijelim pokrivačem, a nešto kasnije nestao je i osmijeh s lica.

Jada se na otvorenju centra pojavila bez Willa, a zanimljivo je da je jedan studio u umjetničkom centru nazvan upravo po njima i namijenjen je poduci učenika u dobi od 8 i više godina koji žele naučiti plesati balet, suvremeni, jazz, hip hop i afrički ples te biti dio glazbenog kazališta.

Podsjetimo, Willu je zabranjen dolazak na dodjelu Oscara i svih popratnih događanja sljedećih deset godina zbog šamaranja Chrisa, koji se našalio na račun Jadine ćelavosti, ali nagradu za najboljeg glumca smije zadržati. Akademija je u sluižbenom priopćenju osudila glumčevo ponašanje kao neprihvatljivo i štetno koje je zasjenilo cijelu večer.

"Tijekom našeg televizijskog prijenosa nismo se adekvatno pozabavili situacijom u prostoriji. Zbog toga nam je žao. Ovo nam je bila prilika da svojim gostima, gledateljima i našoj akademskoj obitelji diljem svijeta pružimo primjer, i u tome nismo uspjeli jer nismo bili dovoljno spremni. Odbor je odlučio da u razdoblju od 10 godina, od 8. travnja 2022. gospodinu Smithu neće biti dopušteno prisustvovati bilo kakvim događanjima ili programima Akademije, osobno ili virtualno, uključujući i dodjelu Oscara", navela je Akademija u službenom priopćenju.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović +15 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Celebrity Bojana nije uspjela zadržati suze dok je pričala o suprugu: "Doživljavaju ga kao jednog oštrog tipa, ali..."

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Franka Batelić i Karlo Rusan +17 Marko Grubnić Celebrity Albina u kratkoj košuljici pokazala gole noge, a odvažila se istaknuti i dekolte, koji nije mogao proći nezapaženo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene