za njega nema iznenađenja

Jacques Houdek zadnji je izborio Hrvatskoj finale Eurosonga, a evo što smatra da je problem: "To uvijek izostane kod hrvatskih izvođača"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek Konstrakta Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Konstrakta Konstrakta +1 Konstrakta Galerija

Iz godine u godinu ne pada interes za Eurosongom. Druga polufinalna večer donijela je sa sobom još zabave i blještavila, a srpskoj predstavnici Konstrakti prolaz u završnicu natjecanja. Osim nastupa i pjesme, ulogu u pobjedniku Eurosonga mogla bi odigrati i politika.

Konstraktini stihovi pjevali su se i nakon njezina nastupa, a zdrave kose Meghan Markle odvela ju je u finale Eurosonga.

Pogledaj i ovo Kalush Orchestra Kakva večer! Ukrajina je pobjednica ovogodišnjeg Eurosonga: Srca publike osvojili su emotivnim nastupom i srcedrapajućom molbom!

Za Jacquesa Houdeka nema iznenađenja.

"Sigurno će biti u top 10, vrlo vjerojatno u top 5, a može i pobijediti, zašto ne. Ima taj viralni moment koji se osjetio neku večer u semifinalu gdje je čitava dvorana ono pumpala sa njom", komentirao je Jacques za Dnevnik Nove TV.

Obožavatelji Eurosonga smatraju da je konkurencija ove godine jaka.
"Imali ste portugalski fado, i mamo ukrajinski folk, moldavsko-rumunjsku kombinaciju, nešto rokera, nešto pop glazbe, elektroničke glazbe", objašnjava obožavatelj Eurosonga Igor Plavšić.

Među 25 finalista ni ove godine nije Hrvatska. Zadnji put smo bili prije pet godina, kada nas je Jacques Houdek predstavljao s pjesmom "My friend".

"Mi tu moramo učiniti nadljudske napore i u kreativnom smislu nadomjestiti sve ono što nemamo, a to su veze, poznanstva, financije, veliki sponzori. To uvijek nekako izostane kod hrvatskih izvođača, nažalost", smatra Jacques.

Različiti glazbeni stilovi svake godine privuku stotine milijuna ljudi. I tako već šest desetljeća. Uz zabavni, Eurosong uvijek ima i politički dio.
"Ima dosta politike, ima dosta toga, tog blokovskog glasovanja.

Skandinavci jedni za druge, nekako istočni blok uvijek vuku", govori Plavšić.

Koliku ulogu igra politika predviđaju i kladionice koje prednost daju Ukrajini.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +0 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić +1 Borna Kotromanić (Foto: Goran Perešin) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica ponovno obukla vjenčanicu i potvrdila da s njom iznenađenjima nema kraja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene