I to iz Zadra!

Ivan Šarić se našalio na račun Rimca i Bugattija pa sve nasmijao do suza, evo što on danas preuzima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Šarić malo se našalio na Instagramu, i to na račun Mate Rimca, ali i svoj vlastiti, čime je sve dobro nasmijao.

Vijest da su Mate Rimac i Bugatti udružili snage odjeknula je danas u Hrvatskoj, ali i šire i tema je o kojoj se ne prestaje pričati ni na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Korana Gvozdić - 2 ma stvarno preslatko! Korana Gvozdić objavila video najljepše čestitke za 41. rođendan: ''Najbolji pomagač u puhanju svjećica''

Tako se i naš poznati komičar Ivan Šarić odlučio našaliti na Matin, ali i svoj račun pa svoje pratitelje i obožavatelje nasmijao do suza.

"Mate R. (33) danas u 20 sati preuzima Bugatti u Dubrovniku. Ivan Š. (37) danas u 20 sati preuzima Čazmatrans paket iz Zadra", napisao je Ivan u svojoj priči na Instagramu.

Naime, danas je u 20 sati u Dubrovniku na tvrđavi Lovrijenac počelo službeno predstavljanje novog projekta Rimac Automobila, točnije udruživanje s jednim od najpoznatijih svjetskih brendova hiperautomobila Bugattijem.

Projekt su predstavili Mate Rimac, zamjenik predsjednika Uprave i član Uprave za financije i informatiku Porsche AG Lutz Meschke te izvršni direktor Porschea Oliver Blume. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nastup Albine Grčić na Eurosongu 2021. - 1 Celebrity Albina u minijaturnoj haljinici u prvi plan izbacila dekolte i noge, a fanovi ne pronalaze dovoljno riječi da joj se nadive

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene